AccessTr.neT

Tam Versiyon: Eğitim Planında Becerinin Alt Becerilerini Raporda Göstermek?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ekte bulunan ve sayın ozanakkaya hocamın son şeklini verdiği eğitim planı örneğimizde okullarımızdan gelen talepler doğrultusunda ufak bir ek yapmak zorunda kaldık..Biraz uğraştım ama işin içinden çıkamadımImg-cray(

Yapmak istediğimiz şey;mevcut eğitim planımızda tanıyı seçtik +tanıya uygun modül seçtik +modülde performans ve amaçları seçimformu ile seçtik..seçimformunda amaç olarak seçtiğimiz becerilere ait alt becerilerde (alt_beceriler tablosunda) raporda çıksın istiyoruz..

Kısaca mantık şu;
1-Bölge seçtik İç Anadolu  (TANI yani)
2-İl seçtik Ankara (Modül yani)
3-İle ait (Ankara'ya ait) ait İlçeler ekrana geldi (seçimformunda açılan beceriler) bunlardan bazılarını gezip gördük diye performans olarak seçtik,gezip görmediklerimizi ise gezip görmek için amaç olarak seçtik diyelim,
4-Sonuç olarak yani raporda;
Perfomans olarak seçilenler gezip gördüğümüz Ankara'nın ilçeleri performans kısmında,
Gezip görmediğimiz Ankara'nın İlçeleri ise o ilçeye ait caddeleri-semtleri-köyleri vs ile birlikte amaçlar kısmında çıkmasını istiyoruz..

Uygulama üzerinden örnek verecek olursak;
1-Zihinsel Yetersizliği Seçiyoruz.
2-Matematik modülünü seçiyoruz.
3-Performans ve amaçları belirliyoruz.
4-Diyelim ki Nesneleri az ve çok olma durumuna göre ayırt eder maddesini AMAÇ olarak seçtik diyelim.
5-Nesneleri az ve çok olma durumuna göre ayırt eder maddesini amaç olarak seçtiğimiz için öğrencinin eğitim planında bu beceriye ait alt_becerileri de bu beceri ile birlikte planda çıksın istiyoruz.

Beceri Tablosunda Bulunan Tüm Becerilere Ait Alt_Beceriler  alt_beceri tablosuna tarafımdan yüklenecektir.Şuan deneme amaçlı Nesneleri az ve çok olma durumuna göre ayırt eder becerisine ait alt_beceriler örnek amaçlı alt_beceriler tablosuna yazılmıştır.

Umarım anlaşılır olmuştur...

Öneri ve yardımlarınızı bekliyor saygılar sunuyorum.
Öneri ve yardımalarınıza ihtiyacım varImg-cray(

Saygılar sunuyor-cevaplarınızı bekliyorum..
inceleyip olumlu/olumsuz bildirimde bulununuz.
Değerli ozanakkaya hocam çok çok tşk ederim..Sizler sayesinde bir yük daha üzerimizden kalktı,işlerimiz hız kazandı..Allah razı olsun sizlerden..


Sorun çözülmüştür,konu taşınabilir.

Saygılar sunuyorum