AccessTr.neT

Tam Versiyon: Müşteri Ödeme İşlemleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Sayın Hocalarım.

   Ekli çalışmamda kırmızı çerçeve içinde bulunan Ödeme bilgileri alanında müşterinin konaklama ödemesini yaparken tek bir ödeme biçimi ve tek bir ücret girme zorunluluğu görülmektedir.Bu sıkıntıyı düşünerek Odabilgileri formu üzerinde bulunan frm_odeme_bilgileri formunu oluşturdum.
   Burada amaç müşteri Konaklama tutarının bir kısmını Nakit kalan Kısmı Kredikartı ile ödediği zaman,veya Oda ücretini ödeyip ertesi günler içerisinden Adisyon vs.harcamalarının ödemek istediğinde sıkıntısız bu işlemi gerçekleştirmek.
   Benim burada istediğim eski sistemde varolan hesaplamaların yeni oluşturduğum frm_odeme_bilgileri formunda gerçekleştirmek.
   Umarım doğru ifade edebilmişimdir.
   Saygılarımla
   İyi çalışmalar.
İndirme=15
Tıklanma=44
Hala bir cevap yok ..!
sayın fascioglu,

siz de takdir edersiniz ki,sitenin ilgili  Accesstr Facebook  sayfasında da belirtildiği üzere,sunucuda mevcut bulunan sorun nedeni ile bir süre siteye girilememiştir.konunuzun "Güncel" olduğuna dair bildirimde bulunurken bunu da dikkate almanız katkı sağlayıcı ve yerinde olacaktır kanısındayım.

EK'te;
bahsettiğiniz talebinize yönelik olarak hazırlanmış örnek uygulama mevcuttur.inceleyebilirsiniz.

NOT:
imkan ve zaman bulunamadığından dolayı,yapılan düzenlemenin denenme durumu olmamıştır.gerekli bilgilendirmeyi konunuzda belirtebilirsiniz.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
Sayın Atoz112 Hocam,
Eklediğiniz örnekte yapılan denemede herhangi bir işlem yapmak mümkün değil,ayrıca 2-3 gündür site kapalı olduğundan uygulamada bazı dğişiklikler yaptım oda şu,yeni eklediğim frm_odeme_bilgilerinde
Odenecektutar,onodem ve ıskonto alanlarını çıkarttım sadece ÖdemeTarihi,Ödemeyöntemi,Ödeme Tutarı ve Kalan alanlarını bıraktım,takdiredersinizki gerekli alanlar bunlar,buna göre düzenleme yapılabilirse yerinde olacak sanırım.
Saygılarımla.
Sayın fascioglu,

Alıntı:...Eklediğiniz örnekte yapılan denemede herhangi bir işlem yapmak mümkün değil...

ifadeniz ile kast ettiğiniz nedir anlaşılmamaktadır.mümkün olmayan nedir?

Kaldı ki,yapılan düzenleme sadece hesaplama fonksiyonu ifadelerini içeren kod satırlarında eklediğiniz yeni alt formda yer alan denetimlerin tanımlanması yapılmıştır.ayrıca,herhangi bir deneme yapma imkanı olmadığı da bildirilmiştir.

Alıntı:...site kapalı olduğundan uygulamada bazı dğişiklikler yaptım...

ifadenize yönelik de,bu değişiklikleri içeren yeni düzenlenmiş örneğinizi güncellediğinize dair bir ifade görülmemektedir.ancak,bu mesajınızda bildirim söz konusudur.bu nedenle,bahsettiğiniz bu değişikliği içeren yeni hali ile eğer ekli değilse örneğinizi konunuza dahil ediniz.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
Sayın Atoz 112 hocam,
Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın,eğer yanlış bir telafuzda bulunduysam özür dilerim.
Sizin 3 msj.eklediğiniz örnek çalışmadı bunu demek istedim yani veri giriyorum hiçbir işlem yapılamıyor,denemenizi rica edeceğim,
İkincisi 4 msj.yeni uygulamayla ilgili örneğide eklemiştim,sanırım gözünüzden kaçtı.
Saygılarımla.
İyi çalışmalar.
Sayfalar: 1 2