AccessTr.neT

Tam Versiyon: Formdaki Kişiye Ait Rapor Yazdırma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar merhaba accesste yeni olduğum için yapamadım. Şimdi ben basit bi kasa takip programı yapıyorum. Form tablo olaylarını hallettim. Fakat kaydını çağırdığım kişiye ait bilgileri yazdırmak istiyorum ama açık olan formdaki kişinin tüm bilgilerini yazdırıcam. bunu bi türlü başaramadım. Allah rızası için birisi bi el atsa yardımcı olsa.
[Resim: do.php?img=5181]
bu resimdeki gibi bi rapor istiyorum yani ad soyad sınıf şube numara tc kimlik no resim alt tarafta da gelir tablosundaki hareketlerini listelemesini istiyorum yazdırırken
Hakan bey. 'Formdaki Rapor Butonu Tüm Kayıtları Gösteriyor' Diyenlere bağlantısında bulunan konuyu inceleyiniz. Yapamazsanız yardımcı olmaya çalışırız. Öncelikle siz uğraşıp rapor olayını çözmeye çalışın.
Sayın hakanbadem20,

her ne kadar,sayın ozan bey,

Alıntı:...Öncelikle siz uğraşıp rapor olayını çözmeye çalışın...

ifadesi ile,bir önceki mesajda uygun bilgilendirmede bulunmuş olsalar da (kendilerinin hoşgörüsüne ve iznine sığınaraktan)

EK'te;
bahsettiğiniz talebinize yönelik olarak hazırlanmış örnek uygulama mevcuttur.inceleyebilirsiniz.

NOT1:

Kullanımı için;
CariKayit adlı formun sağ alt kısmında RAPOR AÇ adlı bir buton eklenmiştir.herhangi bir kayıt seçildikten sonra bu butonu tıklayınız.seçili kişiye göre rapor açılacaktır.

NOT2:

Resim olarak,geçici resimler olması ve raporda nasıl göründüğünü incelemek üzere eklenmiştir.kendinize uygun ifadeleri ya da resim yolunu hem CariKayıt adlı tablodaki resim alanından hem de raporun Ayrıntı kısmındaki olay yordamından uygun düzeltmeleri yapabilirsiniz.bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.