AccessTr.neT

Tam Versiyon: Öğrenci Bilgileri Hazır Sınav Kağıdı Oluşturma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Herkese İyi Akşamlar!
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Ben bir lisede öğretmenim. Artık yazılı sınavlarımız aynı sınıf seviyelerinde ortak ve aynı anda yapılıyor. Tabii bu uygulama güzel olmasıyla birlikte, bazı sorunları da beraberinde getiriyor. Bu sorunların bir kısmını çözmek için her öğrencinin adına basılı sınav kağıdı düzenlemeyi düşünüyorum. E-Okul uygulamasından öğrenci bilgilerini excele ve oradan da accesste oluşturduğum bir tabloya aktardım. Tablodaki her öğrenci bilgisini wordde hazırlamış olduğum sınav sorularının ilgili bölümlerine aktarıp, her öğrencinin adına düzenlenmiş sınav kağıtlarını bilgisayar çıktısı almak istiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. İlginiz ve emekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Sayın matkap, soru içeriği bulunan örnek word belgesi ekleyiniz.
(24/12/2015, 20:59)ozanakkaya yazdı: [ -> ]Sayın matkap, soru içeriği bulunan örnek word belgesi ekleyiniz.

Sayın ozanakkaya ilginiz için çok teşekkür ederim.
11A.doc isimli belgeye Yer İşareti ekledim.

Access dosyasında, form açıp açılan kutudan öğrenci seçtiğinizde, uygulama ile ayni dizinde bulunan sınıf ismiyle aynı isimli word belgesine öğrenci bilgilerini aktarır.
(24/12/2015, 23:33)ozanakkaya yazdı: [ -> ]11A.doc isimli belgeye Yer İşareti ekledim.

Access dosyasında, form açıp açılan kutudan öğrenci seçtiğinizde, uygulama ile ayni dizinde bulunan sınıf ismiyle aynı isimli word belgesine öğrenci bilgilerini aktarır.

Sayın ozanakkaya ilginiz ve emeğiniz için çok teşekkür ederim. Az önce gönderdiğiniz çalışmayı inceledim. Bir sınıftaki öğrencilerin tamamına tek bir seçim ile sınav kağıdı çıktısı alabiliyor muyuz, yoksa her öğrenci için tek tek mi yapmalıyım bu seçimi?
Liste kutusundaki amaç seçim yapma olayı değil. Sadece Yazdırma işlemi yapılacak öğrencilerin listesinin görünmesi için. Seçim yapılsa da yapılmasa da liste kutusundaki tüm öğrencilere ait veriyi yazdıracak.
Sayfalar: 1 2