AccessTr.neT

Tam Versiyon: ilgili tarih ve para birimine göre döviz kuru yazdırma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
MErhaba Arkadaşlar;
Sorumla ilgili forumdaki örneklerin neredeyse tamamını inceledim.
Atoz112'nin tasarladığı kullanışlı örnek (https://accesstr.net/konu-web-uzerinden-...tml?page=4) işime yarayabilirdi fakat uyarlamasını beceremedim. Atoz112nin örneğindeki geçmiş kur sorgula bölümünde igili tarihlere ait döviz kurlarını getiriyor fakat, alt alta yazdırıyor ve dolar euro olmak üzere iki satıra sıralıyor.

MEemet Demiral beyin örneği ise tam istediğim tarzda yapılmış. Fakat kendisinin de belirttiği üzere 64bit kullanıcıları için bu çalışma işe yaramıyor. Maalesef benim de 64bit officeimi değiştirme imkanım yok. (https://accesstr.net/konu-tablo-uzerinde...%B6viz+kur)

Ekteki veritabanımdaki anaform olan siparisanaliz formunu açtığınızda göreceğiniz üzere, orada toplamfaturalaralt isimli alt form bulunmakta. Bu alt formdaki verilerde bulunan dövizkuru ibaresi ve tarihe karşılık gelen döviz kurunu kur hanesine yazdırmak istiyorum. Böylelikle ilgili tarihteki hesaplama çalışabilsin.

Tablomdaki örnekten gidecek olursak;ana formdaki döviz getir butonunu tıkladığımda; 12.12.2015 tarihli € ibareli verinin [kur] hanesine o günkü euro satış kurunun , altındaki veriler için de aynı şekilde hangi tarih ve döviz kuru sembolü varsa ona ilişkin sayının kur hanesine yazdırılmasını istiyorum.

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Alt formda, kur alanı boş olan alana çift tıkladığında tarih ve döviz tipine ait veriyi kur alanına aktarır,

Alt forma yeni kayıt girerken, tarih alanına veri girdikten sonra döviz tipi yazıldığında o tarihli kuru kur alanına yazar.

tablodaki tofatura_kur alanının 3 olan alan boyutu özelliği 10 olarak değiştirildi.
çok teşekkürler Ozan Bey, mükemmelsiniz.