AccessTr.neT

Tam Versiyon: Otomatik açılan olarak açılan metin kutuları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Ekli dosyamda Fatura Satış Bilgilerini girdiğim Metin kutları ilk açılışta bir sıra açılıyordu birinci satıra veri yazdığımız zaman otomatikmen bir alt sıraya metin kutusunu ekliyordu. Fazladan metin kutularını ekledim . Otomatikmen metin kutusu  ekleme bozuldu. İlk açılışta 3 sıra metin kutusu açılıyor. İlk satıra yazdığımız veriler altdaki diğer satırlarda da görünüyor.  Ayni şekilde Tutar Metin kutusunda Toplamları göstermiyor. 
Adedi+Fiyat=Tutar Metin kutusunda göstersin. (KDV yi toplama dahil etmesin)


İyi akşamlar.
Satılan Ürün, fiyat, kdv, tutar bölümlerini düzelttim. diğerlerini ayarlarsınız.
Çok teşekkürler hocam her konuda bana çok yardımcı oldunuz. Yukarıda anlatmaya çalıştığım sorun programı ilk açtığımız zaman satışla ilgili açılan kutu tek sıra boş olarak gelmesi lazım ve birinci sıraya veri girdiğimiz zaman bir alt sıraya boş bir satır metin kutusu eklemesi gerekiyor. İlk açılışta 2 veya üç sıra metin kutusu açılıyor. Tek satır metin kutusu açıldığı zaman bir alt satıra yeni metin kutusu ekliyor. eklenen metin kutusu boş olaması gerekirken. İlk dört metin tutusuna girdiğimiz veriler bir alttaki dört metin kutusunda görünüyor ve ben bu sorunu nasıl hal edeceğimi bilmiyorum .

İlk dört adet metin kutusunu eklememin sebebi kdv dahil ve Kdv hariç verileri girebilmek için.
örnek ikinci mesajda güncellenmiştir.
Hocam Satılan Ürun Metin kutusuna gelinceye kadar bir alt satıra metin kutularını eklemiyor.
Eklenen metin kutulaarın ilk dört tanesi dolu olarak ekleniyor.
Benim İstediğim İlk metin kutusu olan KDV.OR. nına veri girdiğimiz zaman alta metin kutularını eklesin ve metin kutuları boş olarak eklensin.
Teşekkürler
Sayfalar: 1 2