AccessTr.neT

Tam Versiyon: 2 metin kutusundaki verileri başka bir metin kutusuna hesaplattırma hesaplama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba çalıştığım otele bir güvenlik araç giriş çıkış programı hazırladım fakat 2 metin kutusuna girilen veriyi başka bir metin kutusuna otomatik hesaplattırmam lazım resimdede anlattım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim .

[Resim: do.php?img=5313]
CADDY DL359_FRM  formundaki giriş ççıkış km dediğinizi uyguladım. projenizin içeriği boş ve siz gizleme kilitleme herşeyi yapmışsınız. bu şekilde örneklere, projelere insanın bakası gelmiyor. 4 kere görev yöneticisinden Access kapatmak zorunda kaldım. bilginiz olsun.
yardımınız için teşekkür ederim hocam kusura bakmayın kısıtlamaları kaldırmayı unutmuşum bu gün baya yoğun geçti özür dilerim
Sayın zorosx5,

Eklediğiniz örnek uygulama incelendiğinde,aşağıda bağlantısı yazılı konudaki hususlara dair incelemede bulunmanız ve bu hususlar üzerinden uygulamanızda düzenlemelerde bulunmanız;eğer bu uygulamayı işyerinizde kullanım süreci içerisinde olacaksanız,henüz çok fazla bir ilerleme kaydetmeden öncesinde,tablo yapılandırmasını doğru ve geçerli bir hale getirmeniz dahilinde,sonraki zaman süreci içerisinde muhtemel olası sorunlara,hatalara veya düzenlemelere ihtiyaç duyma durumlarına da erken müdahale ile kendinize zemin hazırlamış olursunuz.

Çünkü;özellikle de ilgili konunun ilk 5 maddesi uyarınca,bir düzenlemede bulunmanız kaçınılmaz düzeyde gerekmekte olduğu görülmüştür.

Konulara eklenen Uygulama içeriğine yönelik Tavsiyeler

Elbette ki,tercih ve takdir sizindir.bu mesaj,sadece bu hususlara dair bir dikkat çekmek üzere yazılmıştır.bağlayıcılığı olmamaktadır.

Bilginize…iyi çalışmalar,saygılar.
sayın zorosx5,

konu takibiniz açısından,hatırlatma anlamında;
konunuz ile ilgili son gelişme ne durumdadır.

şüphesiz,işlemleriniz tamamlanmış ve sorununuzu çözmüş de olabilirsiniz.site içi aramalarınız neticesinde sitede yer alan konuları ve örnekleri incelemelerinizin sonucu ile bazı gelişimler elde etmiş de olabilirsiniz...bilgilendirmek ister misiniz lütfen.teşekkürler.bilginize.

iyi çalışmalar,
saygılar.
Konu;

gerek paylaşılan bilgiler neticesinde çözüme kavuşturuldu düşüncesi ile ve gerekse de
konu sahibinin zaman zarfında ayrıntılı geri dönüş bildirimleri olmaması nedeni ile,
(gerektiğinde konu sahibinin geri bildirim hakkı saklı kalmak üzere)

Cevaplanmış Sorular kategorisi içerisine taşınmıştır.

bilginize.