(18/02/2016, 13:53)POWER yazdı: [ -> ]1-Sadece 2001 nolu sandık kalmış 2002 hatta 2003 te olsunki sandık seçtiğimizde çalışıyormu test edelim.
2-İllere göre ayırım Nufusİl mi yoksa Doğumyeri mi belirtiniz...
1.Hocam tekrar ekledim örneği sandık numaraları ile beraber .
2.İllere göre ayrım Nüfusİl e göre yapıldı .
Hocam bir şey daha soracağım müsaadenizle .
Bu seçmen listesi değiştiği zaman yine kullanmak istiyorum . Aynı başlıklar kullanılırsa liste değiştirilip kullanılabilir mi .
Kullanılır...
İncelermisiniz...
Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...
Not : Görsel olarak daha zanginleştirilebilir ama zaman meselesi...
Şİmdi farkettim, Kodlardaki alanı aşağıdaki gibi yapınız...
If rs!Cinsiyet = "K" Then
Me.txtB1 = Me.txtB1 + 1
If rs!Uye = "Üye" Then Me.txtB2 = Me.txtB2 + 1
If IsNull(rs!Uye) Or rs!Uye <> "Üye" Then Me.txtB3 = Me.txtB3 + 1
If rs!Engel = "ENGELLİ" Then Me.txtB4 = Me.txtB4 + 1
If IsNull(rs!Engel) Or rs!Engel <> "ENGELLİ" Then Me.txtB5 = Me.txtB5 + 1
End If
If rs!Cinsiyet = "E" Then
Me.txtE1 = Me.txtE1 + 1
If rs!Uye = "Üye" Then Me.txtE2 = Me.txtE2 + 1
If IsNull(rs!Uye) Or rs!Uye <> "Üye" Then Me.txtE3 = Me.txtE3 + 1
If rs!Engel = "ENGELLİ" Then Me.txtE4 = Me.txtE4 + 1
If IsNull(rs!Engel) Or rs!Engel <> "ENGELLİ" Then Me.txtE5 = Me.txtE5 + 1
End If
(18/02/2016, 15:53)POWER yazdı: [ -> ]Şİmdi farkettim, Kodlardaki alanı aşağıdaki gibi yapınız...
If rs!Cinsiyet = "K" Then
Me.txtB1 = Me.txtB1 + 1
If rs!Uye = "Üye" Then Me.txtB2 = Me.txtB2 + 1
If IsNull(rs!Uye) Or rs!Uye <> "Üye" Then Me.txtB3 = Me.txtB3 + 1
If rs!Engel = "ENGELLİ" Then Me.txtB4 = Me.txtB4 + 1
If IsNull(rs!Engel) Or rs!Engel <> "ENGELLİ" Then Me.txtB5 = Me.txtB5 + 1
End If
If rs!Cinsiyet = "E" Then
Me.txtE1 = Me.txtE1 + 1
If rs!Uye = "Üye" Then Me.txtE2 = Me.txtE2 + 1
If IsNull(rs!Uye) Or rs!Uye <> "Üye" Then Me.txtE3 = Me.txtE3 + 1
If rs!Engel = "ENGELLİ" Then Me.txtE4 = Me.txtE4 + 1
If IsNull(rs!Engel) Or rs!Engel <> "ENGELLİ" Then Me.txtE5 = Me.txtE5 + 1
End If
(18/02/2016, 16:34)aacanakova yazdı: [ -> ] (18/02/2016, 15:53)POWER yazdı: [ -> ]Şİmdi farkettim, Kodlardaki alanı aşağıdaki gibi yapınız...
If rs!Cinsiyet = "K" Then
Me.txtB1 = Me.txtB1 + 1
If rs!Uye = "Üye" Then Me.txtB2 = Me.txtB2 + 1
If IsNull(rs!Uye) Or rs!Uye <> "Üye" Then Me.txtB3 = Me.txtB3 + 1
If rs!Engel = "ENGELLİ" Then Me.txtB4 = Me.txtB4 + 1
If IsNull(rs!Engel) Or rs!Engel <> "ENGELLİ" Then Me.txtB5 = Me.txtB5 + 1
End If
If rs!Cinsiyet = "E" Then
Me.txtE1 = Me.txtE1 + 1
If rs!Uye = "Üye" Then Me.txtE2 = Me.txtE2 + 1
If IsNull(rs!Uye) Or rs!Uye <> "Üye" Then Me.txtE3 = Me.txtE3 + 1
If rs!Engel = "ENGELLİ" Then Me.txtE4 = Me.txtE4 + 1
If IsNull(rs!Engel) Or rs!Engel <> "ENGELLİ" Then Me.txtE5 = Me.txtE5 + 1
End If
Hocam teşekkür ederim ellerinize sağlık . Deneme fırsatı bulamadım ama 1- saat içerinde olumlu olumsuz dönüş yapacağım mutlaka . İlginiz için teşekkür ederim .
Konuyu kapatabilirsiniz teşekkür ederim .