AccessTr.neT

Tam Versiyon: Listede yokken
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba,

Araç zimmet takibi için yapmış olduğum çalışmada zimmet yapılacak personel listede yok ise personel tanımının yapılacağı formu açtırıp (form içerisindeki alanları etkin durumuna getirerek) yazmış olduğum o ismi de tanım formunda yeni kaydın personel ismi olarak yazdırmak istiyorum ancak tam olarak yapamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Örneğimi sadeleştirerek ekledim.
Şimdiden teşekkür ederim.

Mehmet.
sayın MEHMET_T,

bahsettiğiniz talebinize yönelik olarak;
öncelikle,imkan ve zaman olmaması nedeni ile örneğinizi inceleme durumu kendi adıma söz konusu olmamaktadır.

fakat ilk etapta bir cevap yazabilmiş olmak ve fikir vermesini sağlamak üzere,aşağıda bağlantısı yazılı konudaki 6.mesajda yer alan sayın ozan bey tarafından hazırlanmış olan uygulamayı incelemenizi önermek isterim,içeriği ve konusu itibarı ile benzerlik taşıdığı düşüncesi ile.

listede yoksa

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
Sayın atoz112,

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Belirttiğiniz örneği ve diğer buna benzer örnekleri inceledim ancak benim yapmaya çalıştığım örneklerden biraz farklı. Müsait olduğunuzda gönderdiğim örnek üzerinden bakabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.
Mehmet.
inceleyip olumlu/olumsuz bildirimde bulununuz.
(31/03/2016, 11:50)ozanakkaya yazdı: [ -> ]inceleyip olumlu/olumsuz bildirimde bulununuz.

Merhaba,

Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim. Yapmış olduğunuz dosyayı inceledim belirtmem gereken 2 husus var. Sanırım bunu daha önce belirtmem gerekirdi, lütfen kusura bakmayın. Personel ID için personellerin sistemimizde kayıtlı sicil numaralarını kullanacağım yani burada otomatik bir ID üretmeyeceğim. Buna göre değerlendirebilir misiniz?

Diğer bir hususta tanımlama formu açıldığında alanlar etkin olmuyor, form açıldığında tüm alanlar etkin olmalı ki tanımlama için kalan diğer bilgiyi girdirebileyim.

Tekrar teşekkür ederim.
Mehmet.
İnceleyiniz. Konu başlığından farklı sorunuz var ise yeni konu açınız
Sayfalar: 1 2