AccessTr.neT

Tam Versiyon: Onay kodu görme??
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bazı resmi web sayfalarına kullanıcı girişli ekranlarda otomatik veri almak istiyorum. Kullanıcı giriş ve şifreler var yalnız girişte Onay kodu veya güvenlik anahtarı gibi otomatik değişen rakam ve harfler var bunu nasıl yapılacak yazılımda kendiliğinden giriş yapabilir.
Örneğin 10 tana mükellefimin mart ayı SGK Tahakkuklarını indirmek istiyorum... bilmem tam açıklayabildimmi
sayın GTAO,

bahsettiğiniz talebinize yönelik olarak;

aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.

Ssk. ebildirge giriş

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
bunun gibi ama onay kodunu otomatik olarak kendisi görecek
sayın GTAO,

talebinize yönelik olarak;
hali hazırda mevcut örnek uygulamanız varsa,içeriğinde uydurma farazi gerçek dışı bilgileri ve sonuçları görebilmek adına da birkaç veri barındıracak şekilde ekleyiniz.

öneri olarak sunulan konudaki gibi katılımcılar tarafından uygun görülebilecek paylaşımları edinmeniz muhtemeldir.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
kullanmış olduğum Zenom muhasebe programında SGK E bildirgeleri sisteme otomatik olarak gönderiyor bahsetmiş olduğum onay kodunu otomatik olarak görüp sisteme giriyor. işveren bazında tahakkuk ve hizmet listelerini indiriyor. Her mükellef için  ayrı ayrı tahakkuk indiriyor zaman aldığında dolayı yeni bir uygulama ile arka planda çalışacak şekilde bütün işverenlerin tahakkuklarını toplu olarak indirebilmek için uygulamaya ihtiyaç var.
Doğrulama kodu olan sistemleri programatik olarak aşmanın 3 yolu var.

1- Her bilgi sisteme program tarafından girilir ancak doğrulama kodunu kullanıcı kendisi yazar. Genellikle bu yöntem kullanılır ancak siz bunu istemiyorsunuz.
2- ScreenReader programları veya siteleri aracılığı ile doğrulama kodundaki bilgileri otomatik olarak okutabilir ve yazdırabilirsiniz. Bu tarz programlar ve siteler ücret esaslı çalışmaktadır. Örnek sitelerden birisi de-captcher.com programlardan birisi ise AbbyyFineReader.
3- Bilgi alıp/göndermek istediğiniz sitenin size sağlamış olduğu API'yi kullanarak yapabilirsiniz. Eğer böyle bir imkan varsa zaten ücretsiz olarak bu işler için hazır kodları vardır ancak belirli bir sözleşme vs. yapmanız gerekebilir araştırmanız lazım.
Sayfalar: 1 2