AccessTr.neT

Tam Versiyon: Outlook Şifresi Yenileme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar merhaba ben outlook mail sifremi hatırlamıyorum ve hangi yolu denediysem bi türlü açamadım bunun şifresini kırabileceğim bi program varmı çok acillll
Sayın glnz211;

(23/04/2016, 08:14)glnz211 yazdı: [ -> ]arkadaşlar merhaba ben outlook mail sifremi hatırlamıyorum ve hangi yolu denediysem bi türlü açamadım bunun şifresini kırabileceğim bi program varmı çok acillll

Öncelikle Forum Kurallarını tekrar okumanızı önemle rica ederim.
Alıntı:4-) Bir konu açmadan önce o konunun forumumuzda mevcut olup olmadığını lütfen arama yaparak araştırınız. Benzeri konu daha önceden sorulmuş olabilir.
Sürekli ihlalde uyarı puanı verilecektir.
Uyarı Bitiş Süresi : 4 Ay,
Uyarı Seviyesi +2

6-) Açacağınız konunun başlığına “Şunu Yapamıyorum”, “Şurasını Yapamadım”, “bu mümkün müdür?”, “acil yardım”, “lütfen yardım”, “bana yol gösterin”, “bir bakar mısınız”, “Otomobil Takip Programı”, “Eğitim Takip Programı”, “Cari Hesap Programı” vb. şeklinde yazmayınız, Sorunuzu/konunuzu kısaca özetleyecek şekilde yazınız. Konu başlığınız “Stok Takip” yerine “Açılan Kutu Sorunu” şeklinde olmalıdır. Bu kurala uymayan konular çöp kutusuna taşınır.
Sürekli ihlalde uyarı puanı verilecektir.
Uyarı Bitiş Süresi : 4 Ay,
Uyarı Seviyesi +2

Konunuzda içeriği nedeni ile Access Soruları ve Cevapları bölümüne değil Genel Konular Altında olmalıdır. Mesaj taşınması için Yönetime Bildirilmiştir.

Son olarak;
outlook taki mail şifresini bulma konusunu inceleye bilirisniz.