AccessTr.neT

Tam Versiyon: liste kutusu öğelerini mail olarak gönderme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce Ozan Bey'in katkısıyla yaptığım, ekteki mailgonder1 veritabanında bulunan, fiyatsorgu formu vasıtasıyla, alt formda bulunan verileri, formda seçili olan adreslere gönderebiliyordum. 

Bu defa yapmak istediğim, yine ekte mevcut olan mailgonder2 veritabanındaki, f_cikislar formuna bağlı bulunan listekutusu4 ile listelenen öğeleri belli mail adreslerine göndermek. (bu defa maillerin seçilmesine gerek yok, 3 adrese gönderebilmem yeterli)

F_cikislar formunda göreceğiniz gibi, daha önceki mail gönderme formatını buna uyarlamaya çalıştım ama başaramadım.

İlgilenecek olanları yormamak açısından, kısaca f_cikislar formumun çalışma düzeneğini anlatayım. Sağ alt bölümde listelenen "listekutusu"ndaki öğeleri tıklamak suretiyle  sevkiyat listesi olan sol bölümdeki "listekutusu3"e gönderiyorum.
Sağ üst bölümde bulunan listekutusu2 yi ise irsaliye arama formu olarak kullanıyorum.
Sol alt bölümde bulunan listekutusu4'ü ise özet liste olarak kullanıyorum ve irsaliye numarası ve tarihi ile mail olarak göndermek istediğim veriler bunlar.

İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.
İyi günler.
arkadaşlar yok mu bir fikri olan?
Fikir var ama malesef incelemeye fırsat yok. Cevap gelmez ise en erken pazartesi bakabilirim.
peki, bekliyor olacağım,
teşekkürler.
sayın mehmetb84,

eklediğiniz örnek klasör içeriğinde mailgonder1 ve mailgonder2 adlı iki uygulamanın mevcut olduğu ve kendi adıma belirtmek gerekirse bunlardan mailgonder1 adlı uygulama incelenebiliyorken diğer mailgonder1 adlı uygulama üst sürüm olması nedeni ile incelenememektedir.

mailgonder1 adlı uygulama içerisinde bahsettiğiniz F_cikislar adlı formun olmadığı görülmektedir.sanırım,bu bahsettiğiniz form diğer mailgonder2 adlı uygulama içerisinde olsa gerek.

eğer mailgonder2 adlı uygulamanın da önceki sürüme göre halini de eklemeniz halinde,bu sürümü kullananların da incelemesine imkanı sağlamış olacaksınız.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
Aynen, ikisi farklı veritabanı.
Şimdi 2003 sürümünde ekledim.
Sayfalar: 1 2