AccessTr.neT

Tam Versiyon: Sanayi Sitesi Aidat Programı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Değerli arkadaşlar. Yaklaşık 1500 esnafı bulunan bir sanayi sitesinin günevlik hizmetini yürütmeye başladık. İş yerlerinin büyüklüğüne göre (A,B,C,D,E,F,G... tipine göre) fiyatları değişiklik gösteren aidat toplanmaktadır. Esnaflara ait;

Ada No
Sııra No
Sokak No
Kapı No
İşyeri Ünvanı
Mal Sahibi TC Kimlik No
Mal Sahibi Adı Soyadı
Mal Sahibi Cep Numarası
Mal Sahibi Baba Adı
Mal Sahibi Ana Adı
Mal Sahibi Doğum Yeri
Mal Sahibi Doğum Tarihi
İşleten TC Kimlik No
İşleten Adı Soyadı
İşleten Cep Numarası
İşleten  Baba Adı
İşleten Ana Adı
İşleten Doğum Yeri
İşleten Doğum Tarihi

Ortak TC Kimlik No
Ortak Adı Soyadı
Ortak Cep Numarası
Ortak Baba Adı
Ortak Ana Adı
Ortak Doğum Yeri
Ortak Doğum Tarihi

gibi bilgiler mevcut.

Sizlerden ricam, aylık olarak işyeri tiplerine göre belirlenen aidatların toplana bilmesi için bir programa ihtiyacım var.
Aynı zamanda Sokak sokak liste çıkartmam, hatta sokakta çift ve tek numaralarıda ayrı ayrı alma imkanı olan bir program.
Bu program tahsilat makbuzuda (peşin yada kredi kartı ödemeli) yazdırmalı.
Bir özel isteğim daha olacak, üç ay aidat vermeyenleri de ayrı bir liste olarak almam gerekiyor. Çünkü bu kişiler hakkında hukuki işlem başlatmak adına.
Tahsil edilen miktarıda tarih bazında liste alabilmeliyiz.

Biliyorum çok vazla şey istedim sizlerden, özür dilerim. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Merhaba  site olarak kimseye hazır uygulama yapmıyoruz. Elinizde üzerinde çalıştığınız uygulama var ise ekleyip takıldığınız yerleri sorabilirsiniz. 
Uygulamayı yaptırmak istiyorsanız İletişim linkinden uygulama hakkındaki ayrıntılı bilgileri ve İletişim bilgilerinizi yazın. Yapabilecek biriyle irtibata geçmenizi sağlayabiliriz.
Değerli arkadaşlar, elimden geldiği kadarıyla bir tablo ve buna bağlı olarak bir form yapmaya çalıştım. Ek te gönderdiğim aidat adlı dosyayı inceler ve birşeyler ekleyebilirseniz seviirim.
Sayın Baybaskan80,

Öncellikle;
hem Site Kuralları sayfasında yazılı hususları tekrar incelemenizi temenni etmekle birlikte,hem de

Konulara eklenen Uygulama içeriğine yönelik Tavsiyeler

Yukarıda bağlantısı yazılı konudaki hususları incelemek sureti ile içeriğinde yer alan bu hususlar çerçevesinde örnek uygulamanızı yeniden düzenleyiniz.

Bu düzenleme,ileri zaman sürecinde bu hususlardan kaynaklı muhtemel denk gelinebilecek sorunları da şimdiden engellemenize imkan sağlayacaktır.

Son olarak;
Lütfen,bu ya da bundan sonraki örnek uygulamalarınızda gerçek kişi bilgilerini (T.C.Kimlik No,Telefon,…) tablolarda yer vermeyiniz.aksine,içeriğinde farazi gerçek dışı uydurma ve sonuçları görmek adına da birkaç kayıt olmasına özen gösteriniz.

NOT
Eklenen örnek uygulamada,T.C.Kimlik ve Telefon numaraları olması nedeni ile örnek uygulamadaki bu gerçek kişi bilgileri silinmiş ve BOŞ bırakılmış olarak yeni hali ile konuya dahil edilmiştir.

Bilginize…iyi çalışmalar,saygılar.
Öncelikle Dosya Yapınız aşağıdaki gibi yapabilirsiniz. siz tabloları formları hazırlayın yardım edelim

[Resim: vZbddm.png]
sayın Baybaskan80,

konu takibiniz açısından,hatırlatma anlamında;
konunuz ile ilgili son gelişme ne durumdadır.

şüphesiz,işlemleriniz tamamlanmış ve sorununuzu çözmüş de olabilirsiniz.site içi aramalarınız neticesinde sitede yer alan konuları ve örnekleri incelemelerinizin sonucu ile bazı gelişimler elde etmiş de olabilirsiniz...bilgilendirmek ister misiniz lütfen.teşekkürler.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
Sayfalar: 1 2