AccessTr.neT

Tam Versiyon: Ücretsiz İlan Sitesi Açmak İstiyorum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar,
Uzun zamandır düşündüğüm bir konu, ücretsiz bir ilan sitesi açmak istiyorum. Html vb. yazılımlardan pek fazla anlamıyorum, masaüstü yazılımlar ilgi alanım. Projem ve hedefim büyük, hiç bir para beklentim yok. Proje Türkiye'de ki pazar ağını yurt dışına açmak olacak. Asıl amaç Türk yazılımcıların kendine olan özgüveni artırmak ve yazılımcı sayısını artırmak. Birkaç ücretsiz script buldum. Bunları ücretsiz ftp de deneme şansım oldu fakat bir sorunla karşılaştım. Ana sayfa açıldıktan sonra herhangi bir linke tıklandığın da başka bir internet sitesine yönlendiriyor. Scripti EK olarak paylaşamıyorum çünkü dosya boyutu biraz fazla, birde bahsettiğim problemin resmini gösterecem, yardımlarınızı bekliyorum. Belki ilerde çok büyük işler başarırım, başarılı olmasa da ülkem için herzaman birşeyler yapmaya çalışacam.

Saygılar...

[Resim: X0v6Ok.jpg]
[Resim: 5gdyWL.jpg]
...
(05/03/2017, 16:15)C*e*l*o*y*c*e yazdı: [ -> ]...

Hocam bütün herşey o siteye yönlendiriliyor. Ama çözerim yakında
Problemi çözdüm.

Sql dosyasını .txt olarak açıktan sonra Ctrl + F yaparak yönlendirdiği siteye kendi sitemi yazarak düzelttim.
sayın kadirba72,

bahsettiğiniz talebinize yönelik olarak;
durumu kısaca özetlemek gerekirse,

edindiğinizi beyan ettiğiniz ücretsiz script bir ihtimal eski olduğu gerekçesi ile,hazırlandığı zaman itibarı ile içeriğinde oluşturulan kodlarda yer alan ve bu kodlar vesilesi ile yönlendirilen e-ilan.ni sitesi domain (alan adı) geçersiz kalmış ve hali hazırda satın alınmasına imkan dahilinde boşta olan bir alan adına yönlendirilme durumu söz konusu.

bu yönlendirme işlemi neticesinde de,ikinci eklediğiniz resimde olduğu gibi,ulaşılma sorunu bildirimine maruz kalmaktasınız.

yapmanız gereken,sizin de belirttiğiniz gibi;mevcut kodlarda yer alan her bir yönlendirme adresleri bilgilerini,notepad kullanımı aracılığı ile her bir bağlantıyı,kendi kullanacağınız bağlantılar ile değiştirmek sureti ile düzenlemede bulunarak istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.