AccessTr.neT

Tam Versiyon: Silinen Şifre Giriş formunun tekrar dahil edilmesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Değerli Arkadaşlarım,Sevgili Maruz Hocam;

Öncelikle sitede yeni olduğum için konuyu hangi bölüme açacağımı bilemedim.Bundan dolayı özür dilerim.Ekteki dosyayı sitenizden indirdim gayet güzel bir çalışma.Fakat ben bu dosyada değişiklik yapmak istedim.İki gündür uğraşıyorum ama konuya vakıf olamadığım için başaramadım.Bu konuda Allah rızası için yardımlarınızı rica ediyorum.

1-Dosyada kullanıcı adı ve şifre ekranı kaldırılmış bunun tekrar eski haline nasıl getirebilirim?
2-KDV oranını toplamın altında 18,8,3 veya 9 olarak elle yazmak istiyorum
3-Fatura ön izlemede bakıldığı zaman satır araları geniş kalıyor.Bunu nasıl daraltabilirim
4-Son olarak fatura ekranında KDVSi ve KDV butonlarını kaldırmak istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim.

Bu konuda siz değerli kardeşlerimin yardımını rica ediyorum.Hepinizden Allah razı olsun.Şimdiden çok teşekkürler
sayın sesim2002,

öncelikle sitemize hoş geldiniz...

aşağıdaki açıklamaların yapılması uygun görülmüştür.

1)

Site Kuralları sayfasında yazılı hususları tekrar incelemenizi temenni etmekle birlikte,lütfen,birkaç soruyu tek konuda sormamaya ve her bir sorunuz için ayrı ayrı YENİ KONU açmaya gayret ediniz.

böylece,hem bu konunun mesaj yoğunluğunu artırmamış olursunuz hem de benzer soruna maruz kalabilecek olan diğer üyelerin site içi aramalarda alternatif bir konuya da bakılmasını ve incelemesini de sağlamış olursunuz.

konunuza,örnek uygulamanızı;içeriğinde farazi gerçek dışı bilgiler ve 5-10 kayıt barındıracak şekilde eklemeniz de yerinde olacaktır.

uygulamanızda herhangi bir soruna veya hataya maruz kalacak olursanız,bu hata veya sorunların gerek isimlerini ayrıntılı belirterek ya da sorunları net ifade ederek ve gerekse de ekran görüntüleri dahi eklemek sureti ile,çözümler arayabilirsiniz.

katılımcılar tarafından,açacağınız konuda uygun görülecek olan gerekli bilgi ya da örnek paylaşımlarının yapılması da mümkün olacaktır.

2)

Alıntı:1-Dosyada kullanıcı adı ve şifre ekranı kaldırılmış bunun tekrar eski haline nasıl getirebilirim?

yukarıda yazılı ilk talebinizin bu konunuz için geçerli olmasını,katılımların da bu doğrultuda yapılması ve diğer sorularınız için,ilk maddede bahsi yapılan açıklamalar nezdinde işlemleri gerçekleştirmeye özen gösteriniz.teşekkürler.

bu sorunuza yönelik olarak;
bunu gerçekleştirmek için orjinal örnek uygulamayı görmek gerekmektedir.böylece,eklediğiniz örnekte yer almayan fakat belirttiğiniz şifreli giriş formunun dahil edilmesi sağlanabilir.böyle durumlarda,hatırlatma ve bilgilendirme olması amacı ile,faydalandığınız örnek uygulamayı ya konunuza dahil ediniz ya da örneğin yer aldığı konunun bağlantısını yazınız.

site araması üzerinden yapılan kontroller neticesinde,bu bahsini yaptığınız örnek uygulamaya erişilmek sureti ile talep ettiğiniz işlem için,
EK'te;
bahsettiğiniz talebinize yönelik olarak hazırlanmış örnek uygulama mevcuttur.inceleyebilirsiniz.

NOT
ilgilenenler için,uyarlaması yapılmak istenen örneğin yer aldığı konu:

Fatura Kesme Programı

yukarıda bağlantısı verilen konudur.

3)

taleplerinizde (sorularınızda) birkaç form veya diğer nesnelerin fazla olduğu örnek eklemeleri durumunda,lütfen,hangi formlar veya denetimler üzerinde işlem yapılmasını istiyorsanız bunları da ayrıntılı beyan ediniz ki,katılımcılar tarafından tek tek bu formlar açılıp bakılmak sureti ile zaman kaybına maruz kalınmasın.böylece,direkt olarak çözüme odaklanma imkanı da söz konusu olacaktır.

son olarak;
önemli olacağına inandığım bir hususu da belirtmek sureti ile dikkatinizi çekmekte fayda görmekteyim.eğer kendi ifadelerinz doğrultusunda belirttiğiniz üzere yeterli bir bilgi durumunuz söz konusu değilse,faydalandığınız ve kendinize uyarlamaya çalıştığınız uygulamalarınızdan bu uyarlama aşamasında bazı nesneleri (form,modül,sorgu,v.s...) çıkartırken (iptal ederken) gerekli olup olmadığına bakmaksızın bu şekilde işlem yapmaktan kaçınmalısınız.

çünkü;gereksiz veya kullanmayacağınızı düşündüğünüz bazı nesnelerin başka nesneler ile bağlantıları veya ilişkileri söz konusu olabilir.bu nedenle,iptal ettikleriniz dışında kalanların çalıştırılması esnasında olası muhtemel hatalara maruz kalabilirsiniz.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
sayın sesim2002,

KONU BAŞLIĞI;
(içeriği itibarı ile),

"Fatura Kesme Yardım" ifadesi yerine,
"Silinen Şifre Giriş formunun tekrar dahil edilmesi" olarak değiştirilmiştir.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
Uyarıdan başka herhangi bir yardım alamadım maalesef.Yinede teşekkürler iyi çalışmalar
(14/03/2017, 23:06)sesim2002 yazdı: [ -> ]Uyarıdan başka herhangi bir yardım alamadım maalesef.Yinede teşekkürler iyi çalışmalar


Merhaba, yardım alabilmeniz için Site Kurallarına uymanız gerekiyor. Site Kurallarına uyulmayan konulara uyarı mesajı yazılarak bilgi verilmezse kurallara uymamaya devam ediliyor.

(14/03/2017, 13:28)sesim2002 yazdı: [ -> ]1-Dosyada kullanıcı adı ve şifre ekranı kaldırılmış bunun tekrar eski haline nasıl getirebilirim?
2-KDV oranını toplamın altında 18,8,3 veya 9 olarak elle yazmak istiyorum
3-Fatura ön izlemede bakıldığı zaman satır araları geniş kalıyor.Bunu nasıl daraltabilirim
4-Son olarak fatura ekranında KDVSi ve KDV butonlarını kaldırmak istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim.

Profilinizi düzenlemediğiniz için ofis versiyonunuzu bilmiyorum. Uygulamanız açıldığında ilk açılacak form anamenu isimli form olduğu için bu form açılıyor.

[Resim: do.php?imgf=148955956038821.png]

İlk açılacak formu "Frm_Kullanici_Giris" formu olarak ayarlamanız gerekli.
Çok teşekkürler sevgili ozanakkaya
Sayfalar: 1 2