AccessTr.neT

Tam Versiyon: Kullanıcı Resim Hakkında.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar merhaba kullanıcı girişi yaparken kişiye bağlı resim ve sonrasında açılan ana sayfada(HOME) giriş yapan kullanıcının  resmini logonun üstünde görülebilecek şekilde nasıl yapabilirim?
sayın Çevik,

aşağıdaki açıklamaların yapılması uygun görülmüştür.

1)

kendi adıma geçerli olmak sureti ile,eklediğiniz örnek uygulama üst sürüm olması gerekçesi ile inceleme imkanı olmamaktadır.MDB olarak da eklemek ister misiniz.teşekkürler.önceki sürüme dönüştürme işlemi için bir öneri olarak da,

otel otomasyonu

yukarıda bağlantısı yazılı konunun 4.mesajındaki işlemleri uygulamayı deneyiniz.

2)

naçizane tavsiye olması adına,bir hususa da dikkatinizi çekip bilgilendirmek isterim.

her bir yeni konunuza örnek uygulama eklerken,aynı isimle eklememeye özen gösteriniz.(daha önceki konularınızdaki gibi...)

her bir konuya ekleyeceğiniz uygulamanın adını:

a)

ister günün tarihine göre  kullanici_resmi_05032017.mdb gibi ve yine aynı konuda geliştirilmiş halde o konuya dair başka eklenecekler olursa yine  kullanici_resminu_25032017_a.mdb, kullanici_resmi_05032017_b.mdb gibi yazabilirsiniz.

b)

isterseniz de,kullanici_resmi.mdb gibi ve yine o konuda başka eklenecek olursa kullanici_resmi.mdb,kullanici_resmi.mdb gibi yazabilirsiniz.

böylece,olası muhtemel cevap bekleyen sorularınız mevcutsa,hangi uygulamanın hangi konu için olduğunu,katılımcılara kolaylık sağlama açısından rahat bir inceleme imkanı sağlarsınız.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
sayın Çevik,

ilk etapta bir fikir vermesi amacı ile,

Kullanıcı Kayıt ve Resim Ekleme Uygulaması

PolSoft Final

Silah Ruhsat Takip (CELOY)

yukarıda bağlantısı yazılı konuları icneleyebilirsiniz.

site arama sayfasına "resim" ifadesini yazmak sureti ile,benzer talebinize yönelik çeşitli konular mevcut.inceleyebilirsiniz.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
Atoz bey merhaba şu an 2000 formatına uyarlayıp ekledim dediğiniz gibi düzenleme konusunda dikkatli olucam. Konuya şu an bakmaktayım.
Güncellemedir.
Merhaba,

"TKullanicilar" tablosuna resim eklenerek test edilmiştir.

Ayrıca, "FKullanicilar" formunda düzenle butonu tıklanıp değiştir seçeneği tıklandığında seçilen resmin tabloya aktarılması için yazılan koddaki hata giderildi.


İnceleyip olumlu/olumsuz bildirimde bulununuz.
Ozan bey merhaba ben ekledim formu kullanıcı girişindeki resmi atamadım. İzlediğiniz yol nedir bu işlemi yapmak için? Teşekkürler şimdiden.
Sayfalar: 1 2