AccessTr.neT

Tam Versiyon: Hareketli İkonlar Hk.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar merhaba ekteki uygulamada "gemi" resmini etiketleri yaptığım gibi hareket ettirebilme durumum var mıdır acaba?
Keşke Site Kuralları dikkate alınsa. Projenizde Access penceresini, araçlarını vs. gizlemeyin. Direkt üzerinde çalışacak halde olsun. Bu gibi durumlarda örneklere hiç bakmadan kapatıyoruz.
Kusura bakmayın atlamışım güncel bir şekilde tekrar ekledim bilgilendirme için teşekkürler.
sayın serkan1985,

öncelikle;
kendi adıma geçerli olmak sureti ile eklediğiniz örnek uygulamanın üst sürüm olması gerekçesi ile inceleme imkanım olmamaktadır fakat eğer talebiniz doğru anladıysam bir fikir vermesi temennisi ile,

EK'te;
bahsettiğiniz talebinize yönelik olarak hazırlanmış örnek uygulama mevcuttur.inceleyebilirsiniz.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
Atoz bey merhaba uygulamanız için teşekkürler ancak belirtmek istediğim tam olarak bu değildi. Ekte resimde gözüken kırmızı ve mavi etiketleri formda istediğim yere taşıyabiliyorum ancak resimler için bu durum söz konusu değil. Yani kırmızı ve sarı etiket kutuları yerine gemi resimlerini formda mause ile istediğim yere taşımak sürükleyebilmek. Umarım kendimi ifade eebilmişimdir desteğiniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

[Resim: do.php?imgf=149268675989761.jpg]
sayın serkan1985,

bahsettiğiniz talebiniz ile sanırım kast ettiğiniz nesneyi (denetimi) bir yerden bir yere taşıma işlevini gerçekleştirmek üzere sürükle bırak yöntemi olsa gerek.

bu nedenle,site arama sayfasında (muhtemelen araştırmış da olabilirsiniz fakat sadece bir hatırlatma olması amacı ile) sürükle bırak ya da drag and drop ifadelerini yazmak sureti ile edineceğiniz konularda yer alan bilgilendirmeleri ve örnekleri inceleyebilirsiniz.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
Sayfalar: 1 2