AccessTr.neT

Tam Versiyon: Alt Formu Kaydetmeden Kapatma (butonla)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba,

Sitede daha önce bu konuyla ilgili örnek buldum fakat bir türlü yaptığım programa uygulayamadım.

Dokme tablom var ve bu tabloya bağlı Tablo1 Formu ve bu formun altında Dokme AltFormum var. Tablo 1 Formunda veri girişi yapıyorum ve Dokme AltFormuna giriş yapıyorum. Kaydet Butonu ile bunu kaydediyorum fakat İptal Butonu ile sadece Tablo1 Formunu kaydetmiyor fakat Tablo1 Formu altındaki Dokme Alt formunu Kayıt ediyor.

İkisininde kayıt etmesini istemiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
sayın december
Soru soruyorsunuz,bizlerde cevaplamaya çalışıyoruz,bu kısıtlı zamanımızda yardımcı olmaya çalışıyoruz,ancak bakıyoruz ki sizin eklediğiniz vt de şifre var,madem bu tür şifre ve fazla form ve tabloları kaldırıp eklesenize...
Sayın Celoyce,

Kusura bakmayın yeni farkettim. Dosyayı yeniden ekledim.

Teşekkür ederim.
Merhaba,
Projeniz 32 bit olduğu için tam olarak inceleyemedim.
Fakat naçizane fikrim tablolar arası ilişki kurmalısınız. Mesela 1'e Çok ilişki şeklinde. Bu şekilde ilişki kurarsanız alt formlarda yapmış olduğunuz işlemler ana formu da bağlayacağı için "İptal", "Geri al" veya "Kaydet" gibi tuşlar alt forumlarınıza da etki edecektir diye düşünüyorum.
(17/07/2017, 00:40)akif_erdem yazdı: [ -> ]Merhaba,
Projeniz 32 bit olduğu için tam olarak inceleyemedim.
Fakat naçizane fikrim tablolar arası ilişki kurmalısınız. Mesela 1'e Çok ilişki şeklinde. Bu şekilde ilişki kurarsanız alt formlarda yapmış olduğunuz işlemler ana formu da bağlayacağı için  "İptal", "Geri al" veya "Kaydet" gibi tuşlar alt forumlarınıza da etki edecektir diye düşünüyorum.

Merhaba,

Daha önce ilişkildendirme ile yapmaya çalışmıştım fakat 4 farklı hareketi 1 tablo üzerinden ve 4 farklı formdan kontrol etmeye çalıştığım için yapamamıştım.
Merhaba,

Uretim isimli formu inceleyip olumlu/olumsuz bildirimde bulununuz.
Sayfalar: 1 2