AccessTr.neT

Tam Versiyon: move or copy de uyarı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Ekteki Excel dosyasında "q" sayfasını move or copy/create e copy yaptığınızda onlarca kez yes dedikten sonra sayfa kopyalanabiliyor.
Dosyayı buradan gönderemiyorum, kabul etmedi. yardımlarınız için teşekkürler.
Dosyanızı indirip baktığımda boş bir sayfadan (herhangi bir veri yok) ibaret kopyalamada ve yeni sayfa yaratıp yapıştırmada herhangi bir sorun yok.
Olcay, yeni sayfa yaratıp yapıştırmaktan bahsetmedim, "q" sayfasını "move or copy/create e copy" yöntemiyle kopyalanmasından bahsettim. Bunu yaptığımızda onlarca kez soru soruyor, tuhaf sayfa isimleri çıkıyor ve bu sayfa ismi var devam edeyim mi diye soruyor ve bu onlarca kez devam ediyor. Exceli ileri düzeyde(vb destekli ve macro) kullanıyoruz. Başka arkadaşların bilgisayarlarında da denedim, aynı uyarıları verdi. Dosyayı sadeleştirmek için tüm sayfaları sildim ve sadece sorun yaratan sayfayı "q" olarak isimlendirerek gönderdim.
Sn:erkan8591
Sn:Olcay'ın belirttiği gibi boş bir sayfadan ibaret acaba boş bir sayfa ile karşılaşsa idiniz siz ne düşünürdünüz? Lütfen çalışan örneğinizi içerisinde gerçek verilerinzi silerek ve deneme yapılması için gerçek olmayan verileri girerek ekleyinizki ona göre çözüm üretilsin hiç kimse müneçcim değilki sizin ne yapmak istedinizi anlasın lütfen form kurallarına uyalım.
Sayın yetkili size gönderdiğim sorunu yaklaşık bir yıl önce yaşadım ve hangi orjinal dosyadan kaynaklandığını ben de hatırlamıyorum. Bazan Excel problemlerini bana ileten arkadaşlarım oluyor. Kendim vb.net ve vb 6.0 da program yazıyorum. İşimiz gereği Excel kullanmak zorundayım ve Excel içindeki vb ve macrolarla çokça uğraşıyorum. Onlardan mı kaynaklandı yorumlayamıyorum. Size gönderdiğim "q" sayfalı "tuhaf.xlsx" dosyasında sayfaya bir tablo yerleştirsem de sonuç değişmez. Gönderdiğim dosyanın sorunu çözmek yada çözümü üzerinde çalışmak için yeterli olduğunu sanıyorum. Forum kurallarına nerede aykırı olduğumu da anlayamadım. Açıklarsanız sevinirim.
Sn:erkan8591
Form kuralları derken kastım Madde 10 ve zaman içerisinde hepimiz kod yazarken küçük hatalar yapabiliriz.Bu hatalar sonucundada hata mesajları alırız sonra kodlara dönüp bakarız hatamız nerede diye gözden kaçan küçük bir noktalama işareti bile zaman zaman saatlerce uğraşmamıza neden olabilir.
Sayfalar: 1 2