AccessTr.neT

Tam Versiyon: Tablo Ve Sorguya Bağlı Rapordaki Alanlarda Geçersiz Denetim Kaynağı Hatası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba. Ekteki uygulamada daha önceden oluşturduğum tbl_komisyon ve frm_komisyon formlarını sildikten sonra raporu açmaya çalıştığımda ekrana aşağıdaki hata penceresi ekrana geliyor ve Tamam tuşuna bastığımda rapordaki tablo ve sorguya bağlı alanların sol üst köşesinde yeşil renkli noktaların olduğu ve alanlardaki değerlerin gözükmediğini gördüm. Bu sorunu nasıl giderebilirim.

[Resim: PD6APv.png]
tbl_komisyon sorgusunu sildiğinizden, raporunuzda o tablo veya sorguya baktığından hata alıyorsunuz. Tablo veya sorguyu tekrar oluşturduğunuzda sorun ortadan kalkacaktır. 

rapordaki sorgu  
tbl_komisyon.uye1, tbl_komisyon.uye2
alanlarını arıyor.

INNER JOIN tbl_komisyon ON tbl_klasor.klasor_id = tbl_komisyon.klasor_id

bu eşleştirmeye göre.

ben sorguya göre tablo oluşturdum, oluşturduğum tabloya göre sizde düzenleme yapıp kullanabilirsiniz. bir tablo sorgu form silmeden önce yedek alıp o şekilde işlem yapın bağlantılı olan tablo sorugu vb silmeyin.
Peki özgürbey tbl_komisyon tablo ve sorgusunu oluşturmadan bu hatayı düzeltmek mümkün değil mi? Çünkü ben zaten bu tablo ve sorguya ihtiyacım kalmadığı için silmiştim.
ikinci mesajda düzelmiş halini tekrardan yükledim.Sorunuzun cevabı istediğiniz gibi olduğundan Cevaplanmış sorular bölümüne taşınmıştır.
Tsk ederim