AccessTr.neT

Tam Versiyon: Şartlı Rapor Almak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Merhaba Hocalarım.

Eklediğim uygulama ile ilgili çok konu açtım. Baştan Ozan Hocam olmak üzere siz değerli Hocalarımın yardımları olmadan hiç bir şey yapamazdım. Uygulamamı bitirmek üzereyim.

MusCari Formundaki Liste11 seçtiğim kişiye ait verileri MusCari Alt Formunda gösteriyorum. Rapor Al ve İki Tarih Arası rapor aldığım zaman genel raporu veriyor.

1-Benim istediğim MusCari Formunda Hangi kişi seçilmiş ise MusCari Alt Formunda olduğu gibi sadece o kişiye ait veriler GenelRapor ve İkiTarihArasi Raporlarda listelensin.

2-MusCari Alt Formundaki metin kutularında Tut, Kdv, Toplam, Odenen ve Kalan metin tutularında genel toplamlar görünüyor. 
MusCari Alt Formundaki Liste kutularında görünen rakamların Toplamlarını göstersin. Yani seçilen kişiye ait toplamları göstersin.

Bu konularda yardımlarınıza ihtiyacım var. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
(25/07/2018, 00:57)ozanakkaya yazdı: [ -> ]'Formdaki Rapor Butonu Tüm Kayıtları Gösteriyor' Diyenlere bağlantısındaki konuyu inceleyiniz.

Hocam eklediğiniz linkdeki resimleri açamıyorum.
Çok teşekkürler Hocam ellerinize sağlık eklediğiniz linkte anlatıdığı gibi GenelRapor ve İki Tarih Arası raporlar için sorgu oluşturdum. Seçili kişiye göre rapor alabiliyorum.

*MusCari İki tarih arası raporda seçtiğim tarihler arası toplamları rapor metin kutularında doğru gösteriyor. Genel Toplam metin kutularında bütün kayıtların toplamı gösteriyor. Seçili Kişiye ait Genel Toplamları Metin kutularında göstermek için metin kutularının denetim kaynağına nasıl bir kod eklemem gerekiyor.

*MusCari Alt forum liste kutusu ve raporlarda ödenen sütün boş olduğu zaman Altdaki kalan metin kutularında rakam görünmiyor.  Kalan sütunundaki rakamları alttaki Kalam metin kutusunda göstermesi gerekiyor. 

[Resim: do.php?imgf=153252568318831.png]

[Resim: do.php?imgf=153252565887221.png]


[Resim: do.php?imgf=153252563753681.png]
Toplama işlemi sonucunda veri yok ise NZ işlevi ile 0 yazdırmalısın


=Topla([OdTutar])
kodu


=Nz(Topla([OdTutar]);0)


şeklinde olacak.
Çok teşekkürler Hocam ellerinize sağlık.

Hocam İki Tarih Arası Rapor Genel Toplam metin kutularındaki toplamları seçili kişiye göre metin kutularında gösterilmesi için nasıl bir kod eklemem gerekiyor.

[Resim: do.php?imgf=153253928738911.png]
Sayfalar: 1 2 3 4 5