AccessTr.neT

Tam Versiyon: Tek Bir Formdan 6 Tabloya Veri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
(28/08/2018, 00:53)mehmetdemiral yazdı: [ -> ]Bu işlem o şekilde değil de ilişkilendirme şeklinde yapılıyor. Bir tabloya kaydettiğiniz verinin benzersiz bir kriterini oluşturup, tabloda sadece o veriyi saklıyoruz, ihtiyaç durumunda onunla ilintili tüm bilgilere ulaşıyoruz. Tıpkı Tc Kimlik  numarası gibi. Düşünsenize Tc Kimlik aracılığıyla her şeyimize ulaşılabilirken, her kurumun ad-soyad-ana adı-baba adı vs gibi bilgilerimizi de isteyerek sorgulama yaptığını...

ilişkilendirmeyi beceremedim bir türlü birinci tablonun başvurulan alanı için benzersiz dizin bulunamadı diye bir ileti alıyorum
Merhaba, ilişkilendirme ile bir tabloya kaydedilen veriyi farklı tabloya aktaramazsınız.

Uygulamanızı incelediğim kadarıyla tbl_kabul isimli tablo ana tablo konumunda. İş ile ilgili veriler bu tabloya giriliyor.

Frm_Kabul isimli alt formu iptal edin. Bu formdaki denetimleri GİRİŞ (formun adı "frm_giris" olmalı) isimli forma taşıyın ve GİRİŞ isimli formun kayıt kaynağını tbl_kabul olarak değiştirin. 

diğer alt formların alt alanları bağla_üst alanları bağla özelliği ile alt formların kayıt kaynağındaki tablolara yeni kayıt esnasında ilgili verileri aktarabilirsiniz.
Tşk ler sorun çözülmüştür
Sayfalar: 1 2