AccessTr.neT

Tam Versiyon: Access Projesinden Google Drive Da Açılacak Klasör Yedekleme Nasıl Yapılır.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar. Projemde Sn.Ozan Akkayanın Yedekleme ve Bakım uygulamasını kullanarak Bilgisayarımda yada Flash diskte yedekleme yapmaya başladım. Bu uygulamayı kullanarak yedeğin gönderileceği adresin Bana özel Google Drive'ım uygulamasının içinde açılacak yedek klasörü olmasını nasıl sağlarım bir yolu varmı. Teşekkürler.
googledriven klasörünü seçemiyor musunuz?
Google driver için bir eklenti var. Kendi sitesinden indirin. Masaüstü versiyonu diye geçer. Bu programı yüklediğinizde google driver için sağ köşede bir eklenti yer alır. Bu arada bilgisayarınızdaki bir klasöre (genelde belgelere) bir klasör içine yansı klasörü kurulur. Belirli zamanlarda bu klasör uzak sürücüyle eşlenir. Diğer bir anlatımla, bu klasöre attığınız dosya aynen uzak diskinize de kopyalanır. Burdan sildikleriniz de uzak diskten silinir, bunu da unutmayın.
(06/11/2018, 18:24)mehmetdemiral yazdı: [ -> ]Google driver için bir eklenti var. Kendi sitesinden indirin. Masaüstü versiyonu diye geçer. Bu programı yüklediğinizde google driver için sağ köşede bir eklenti yer alır. Bu arada bilgisayarınızdaki bir klasöre (genelde belgelere) bir klasör içine yansı klasörü kurulur. Belirli zamanlarda bu klasör uzak sürücüyle eşlenir. Diğer bir anlatımla, bu klasöre attığınız dosya aynen uzak diskinize de kopyalanır. Burdan sildikleriniz de uzak diskten silinir, bunu da unutmayın.

"Google Drive’ın emektar masaüstü uygulaması dün itibarıyla emekliye ayrıldı. Google bu olayı yayınladığı bir blog yazısıyla duyurdu. 11 Aralık’ta uygulama için sunulan destek kesilecek ve 12 Mart 2018 tarihinde de uygulama tamamen kapanmış olacak." Söylediğiniz uygulama ile ilgili haber bu ve bu uygulamanın yerine Backup and Sync  adlı aynı işi farklı bir arayüz ve değişik uygulama metodlarıyla çalışan yeni bir eklenti var. Siz kendi bilgisayarınızdaki yedek alıınmasını istediğiniz klasör program fotoğraf vs belirtiyorsunuz belli zaman aralıklarında google belirttiğiniz dosyalara bağlanarak kendi içindeki klasörle senkranizasyon sağıyor. Bilgi için tTeşekkür ederim.
Ben epeydir yandex disk kullandigim için farketmemisim. Asıl ben teşekkür ederim bilgi için...