Merehabalar.
Access dersleri 31.bölümde karşılaştığım KaynakSecimi = Me.OpenArgs hatası çözümü konusunda yardım istiyorum teşekkür ederim.
Not: Ders Videolarının kaynak dosyalarına girdiğimde aynı hata ile karşılaşıyorum. 32,33,34,vs
Bahsi geçen form açıldığında Me.OpenArgs değeri boş. Boş olduğu için hata iletisi mevcut. Bu form, stok formundaki buton tıklandığında
DoCmd.OpenForm "F_100_Parametreler", , , , , , "StokMarka"
şeklinde açtırıldığında openargs olarak StokMarka tanımlandığında hata vermeden açılır. Sonuç olarak, bu kod yapısı ile, F_100_Parametreler isimli formu direkt açmayacaksınız. F_010_Stok isimli formdaki buton tıklanarak açtırılacak, butonun tıklandığında olayında üstteki gibi openargs değeri atanmış olacak.
(26/11/2018, 13:03)ozanakkaya yazdı: [ -> ]Bahsi geçen form açıldığında Me.OpenArgs değeri boş. Boş olduğu için hata iletisi mevcut. Bu form, stok formundaki buton tıklandığında
şeklinde açtırıldığında openargs olarak StokMarka tanımlandığında hata vermeden açılır. Sonuç olarak, bu kod yapısı ile, F_100_Parametreler isimli formu direkt açmayacaksınız. F_010_Stok isimli formdaki buton tıklanarak açtırılacak, butonun tıklandığında olayında üstteki gibi openargs değeri atanmış olacak.
Anladım teşekkür ederim hemen deniyorum.
(26/11/2018, 13:12)Oğuz Türkyılmaz yazdı: [ -> ] (26/11/2018, 13:03)ozanakkaya yazdı: [ -> ]Bahsi geçen form açıldığında Me.OpenArgs değeri boş. Boş olduğu için hata iletisi mevcut. Bu form, stok formundaki buton tıklandığında
Anladım teşekkür ederim hemen deniyorum.
Evet bugün bir şey daha öğrenmiş oldum teşekkür ederim. ( Kodları yazacağım zaman formu direk açtığımdan her seferinde bu hatayı görüyordum demek ki mantığı buymuş. )