AccessTr.neT

Tam Versiyon: Ado İle Kapalı Dosyadan Veri Almak Hk.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Merhaba
Sizden bir konu hakkında yardım talep edecektim. Zaman ayırıp bakabilirseniz çok memnun olurum.
Personel işlerinde çalışıyorum. Her personel işe giriş yaptığı tarih itibari ile adına özel Excel dosyam ve bunları ay ve yıl olarak klasörledim. Benim sizden ricam ekte gönderdiğim Personel Veri.xlsx dosyasında sarı renge boyadığım alandaki verileri nasıl Veri Tabanı.xlsx dosyasına aktarabilirim. Ortalama personel dosyalarının olduğu dosya sayısı 3500 civarı tek tek veri aktarımı çok zor ve zaman alıyor.


link...
Merhaba neden acces ile güzel bir program yapmıyorsunuz,hem sorgulama yapar hem her türlü raporlarını alabilirsiniz.
(27/10/2019, 00:43)C*e*l*o*y*c*e yazdı: [ -> ]Merhaba neden acces ile güzel bir program yapmıyorsunuz,hem sorgulama yapar hem her türlü raporlarını alabilirsiniz.
Programlama bilgim yok Access ile yapsam bile bu kadar kişiye ait personel Excel dosyasını yine ona aktarmam lazım.
exceli aktarmak o kadar zor değil,hem ayrı ayrı kişiler için Excel tutmamış,hepsi bir arada toplanmış olur.programlama için bu işi bilen birinden yardım almanız gerekebilir.
(27/10/2019, 10:52)C*e*l*o*y*c*e yazdı: [ -> ]exceli aktarmak o kadar zor değil,hem ayrı ayrı kişiler için Excel tutmamış,hepsi bir arada toplanmış olur.programlama için bu işi bilen birinden yardım almanız gerekebilir.
Programcılık bilgim olsa yapmaya çalışırım ama bu anlamda bilgim sıfır. bu konuda yardım edebilecek birisi varsa çok memnun olurum.
Excele alma konusunda yardımcı olabilirim,ancak programlama zaman ve ugraşı gerektirir.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6