AccessTr.neT

Tam Versiyon: Access'de Döngü Yazılımı Yapmak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Merhaba;

Hazırladığım Access dosyasında yaptığım sorguya döngü eklemek istiyorum. Resimde anlatmaya çalıştığım tasarladığım gibi bir sorgu oluşturmak ve result u R gelen raporlun kodunu tekrar RT Report kısmında aratarak sonuçları listelemek istiyorum. döngü yazmayı başaramadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?


[Resim: do.php?img=9338]
Merhaba, sorgu2'de "Test_RT_Report_No" alanını inceleyip bilgi veriniz.
Çalışmanız için teşekkürler. Sorgu 2 de ne yapıldığını anlayamadım. Sorgu1 de P2 RT si R olan bir adet sonuç var. O sonuç RT Report No da aratılarak sonucunun ne olduğu ilk sonucun altında listelenmesi gerekiyor. P2 Rt si bu kadar çok olan çıkması nasıl oluyor anlamadım.
Merhaba, ben p2'yi rtr'yi bilmem. İstediğiniz sonuç bu değil ise olmasını istediğiniz sonucu örnek uygulamanızdaki verilere göre Excel olarak ekleyin, ne istediğinizi görüp çözüm arayalım.
Resimde belirttim aslında yapmak istediğimi Excelde de yapsam resim gibi bir görüntü oluşacak.
SELECT [TAKIP LOG].Field_Shop, [TAKIP LOG].[ISO-JOINT], [TAKIP LOG].[RT Report No], [TAKIP LOG].Result, [TAKIP LOG].Deleted, [TAKIP LOG].Repair, [TAKIP LOG].Repair_RT, [TAKIP LOG].P1_RT_Report, [TAKIP LOG].p1_result, [TAKIP LOG].P2_RT_Report, [TAKIP LOG].p2_result
FROM [TAKIP LOG] INNER JOIN [TAKIP LOG] AS [TAKIP LOG_1] ON [TAKIP LOG].[RT Report No] = [TAKIP LOG_1].P2_RT_Report
WHERE ((([TAKIP LOG].[RT Report No]) Is Not Null) AND (([TAKIP LOG].Result)="R") AND (([TAKIP LOG].p1_result)="R" Or ([TAKIP LOG].p1_result)="A") AND (([TAKIP LOG].p2_result)="R" Or ([TAKIP LOG].p2_result)="A"));
yukardaki sorgu kodunu dener misiniz?
Sayfalar: 1 2 3 4