AccessTr.neT

Tam Versiyon: Excel'e Access'ten Şablona Veri Alma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
zaten az sonra giderim ama son dosyayı deneyebildiniz mi sonuç ne onu merak ediyorum
Hocam PC nin bulunduğu odada misafir var ulaşamam yarın denemek zorundayım tel den cevap yazıyorum iyi geceler bende dosyayı merak ediyorum hakkınızı helal edin Allah rahatlık versin.
Size de
Hocam günaydın; Sizin göndermiş olduğunuz kod çalıştı tek bir eksiğimiz var teslim alan kısmına malzemeyi alan kişi yani Access te giriscikis tablosunda kisi kısmındaki isim gele bilirmi ?
(03/03/2020, 09:25)erhan3479 yazdı: [ -> ]giriscikis tablosunda kisi kısmındaki isim gele bilirmi ?
gelebilir ama siz projeyi neden accesste yapmıyorsunuz? Daha kolay olmaz mı? Excel formları yerine Access formları kullanılacak raporlama işlemi daha kolay ve verimli - excelden cok anladigimi soyleyemem sadece bir kac kötü deneyim - olmaz mı?
Not: hangi kod çalıştı ekteki mi ilk kod mu?
10. mesajdaki çalışmayı inceleyip eksik ve sorunlu kısımları yazar mısınız?
Hocam beklettim sizi AFAT eğitimimiz vardı ona girmek zorundaydım şimdi ben eki inceledim ve onun doğrultusunda yorum yaptım. Ayrıca bende sizin aksinize Excel konusunda biraz daha iyiydim Access i sadece veri tabanı olarak bu yüzden kullanıyorum ama sizin bir jestiniz olarak bu Access veri tabanını Excel de yaptıklarımı Access e uyarlaya bilirseniz sevinirim. ( Eğer zamanınız müsait ise )
Sayfalar: 1 2 3 4