26/03/2020, 21:04
Merhaba konu başlığını nasıl açacağımı kestiremedim. Ufak bir sıkıntı var ama çözümünü bulamadım. Şöyleki F_AyniYardimCikanListesi formunu direk çağırıp Makbuz no alanında çift tıkladığımda ilgili form bilgileri ile beraber açılıyor burda sorun yok. ama eğer aynı formu
ilk F_AyniYardimCikis formunu açıp kayıt yaptıktan sonra yada kayıt yapmadan önce F7 fonksiyon tuşu ile çağırırsam ekrana gelen listenin MakbuzNo alanınında ilk çift tıklamada bilgiler olmadan boş form geliyor boş formu kapatıp aynı alanda 2.defa tıkladığımda form bilgileri ile beraber geliyor. Liste Üst ve alt formlarının yüklenme olaylarına Me.Requery kodunu ekledim ama sonuç değişmedi. Teşekkürler.
![[Resim: do.php?img=9946]](https://resim.accesstr.net/do.php?img=9946)
ilk F_AyniYardimCikis formunu açıp kayıt yaptıktan sonra yada kayıt yapmadan önce F7 fonksiyon tuşu ile çağırırsam ekrana gelen listenin MakbuzNo alanınında ilk çift tıklamada bilgiler olmadan boş form geliyor boş formu kapatıp aynı alanda 2.defa tıkladığımda form bilgileri ile beraber geliyor. Liste Üst ve alt formlarının yüklenme olaylarına Me.Requery kodunu ekledim ama sonuç değişmedi. Teşekkürler.
Private Sub Form_Load()
Dim CikanSql As String
Dim X As Integer
Dim Gveri As Integer
CikanSql = "Select * from T_AyniYardim where CikanMiktar>0"
CikanRS.Open CikanSql, CurrentProject.Connection, adOpenKeyset, adLockOptimistic
If CikanRS.RecordCount <> 0 Then
CikanRS.MoveFirst
AlanDoldur
End If
Dim fat As Control
For Each fat In Me.Form.Controls
Select Case fat.ControlType
Case acTextBox
fat.Value = ""
Case acComboBox
fat.Value = ""
Case acCheckBox