AccessTr.neT

Tam Versiyon: Liste Kutusunda Listelenen Verilerin Süre Ortalaması
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Herkese kolay gelsin 
Ekte yüklediğim vt de istatistik formu içerisinde en alt bölümde listelenen veriler var. Bunlardan süre  kısmı saniye cinsinden ortalama veriyor. Ben bunu dkika cinsinden almak istiyorum. Nasıl yapmam gerekiyor. Bir türlü çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
   Bir de aynı formda üst kısımda süre üstü çıkış ve süre altı çıkış var ben buralardan herhangi birine girdiğim değer ve o değerin altındaki yada üstündeki verileri (çıkış süre  alanındaki)  liste kutusunda nasıl sıralayabilirim (nasıl bir kod yazmam gerekir. ya da ne yapmam gerekir.)
Çalışmanızda tanımladığım bir fonksiyon vardı saniyeyi saat:dakika:saniye formatına çeviren onu kullanabilirsiniz. Hatta sorguda ifade1 sütunu o fonksiyon araciligiyla saniyeyi saat dk sn sekline ceviriyordu
atama ifadelerine Sny2Sure() kodunu eklemelisiniz
mesela aşağıdaki ifadeyi
If KytVrsSure <> 0 Then Me.Metin92 = tplVrsSure / KytVrsSure==>
If KytVrsSure <> 0 Then Me.Metin92 = Sny2Sure(tplVrsSure / KytVrsSure)

(23/06/2020, 08:51)itfaiyeci_26 yazdı: [ -> ]Bir de aynı formda üst kısımda süre üstü çıkış ve süre altı çıkış var ben buralardan herhangi birine girdiğim değer ve o değerin altındaki yada üstündeki verileri (çıkış süre  alanındaki)  liste kutusunda nasıl sıralayabilirim (nasıl bir kod yazmam gerekir. ya da ne yapmam gerekir.)
bu kısımda kast ettiğinizi tam olarak anlayamadım.
yeni bir konu açıp gerekirse örnek vererek daha ayrıntılı anlatabilir misiniz?
Hocam şuan bilgisayar başına geçemiyorum en kısa zamanda deneyip dönüş yapacağım
Hocam çok teşekkür ederim kod çalıştı sağolasınız.
2. sorum için yeni konu açıyorum.
Hocam kolay gelsin ben kod çalıştı diye yazmıştım ancak az önce farkettim formu ilk açıp tarihleri girdiğimde ortalamalar çalışıyor sonraki süzme işlemlerinden sonra süre ortalamaları değişmiyor. bunu nasıl çöze bilirim.
Sayfalar: 1 2 3 4