13/10/2020, 17:02
Merhabalar,
ekteki database de, stoğa girdiğim ürünlerden belli adetlerde "atık" (waste) oluştuğunda
"Inventory Transactions" tablosundan ürünü, adeti giriyorum "Transaction Type" i "waste" olarak ayarlıyorum ancak
"Inventory List" formunda stoktan düşmüyor...
Yani asıl sorunum, atık olarak işaretlediğim ürünleri stoktan düşmesini istiyorum.
Yardımlarınızı rica ediyorum.
şimdiden teşekkürler...
Yardımcı olabilecek kimse var mı acaba ?
Bir fikri olanda mi yok?
arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek kimse, 2 gündür uğraşıyorum bir çözüm bulamadım...
Arkadaşlar;
Satınalınan stok için;
SELECT [Stok Hareketleri].[Ürün No], Sum([Stok Hareketleri].Miktar) AS [Satınalınan Miktar]
FROM [Stok Hareketleri]
WHERE ((([Stok Hareketleri].[Hareket Türü])=1))
GROUP BY [Stok Hareketleri].[Ürün No];
Satılan Stok için;
SELECT [Stok Hareketleri].[Ürün No], Sum([Stok Hareketleri].Miktar) AS [Satılan Miktar]
FROM [Stok Hareketleri]
WHERE ((([Stok Hareketleri].[Hareket Türü])=2))
Atık Stok için;
SELECT [Stok Hareketleri].[Ürün No], Sum([Stok Hareketleri].Miktar) AS [Atık Stok]
FROM [Stok Hareketleri]
WHERE ((([Stok Hareketleri].[Hareket Türü])=4))
bu kodu yazdım, stok formunda atık olarak işaretlenen ürünleri stoktan düşüyor ancak, stok formunda sadece atık olarak girilen ürünleri listeliyor, işaretlediğim alanda yanlış bir kod mu yazdım acaba?
ekteki database de, stoğa girdiğim ürünlerden belli adetlerde "atık" (waste) oluştuğunda
"Inventory Transactions" tablosundan ürünü, adeti giriyorum "Transaction Type" i "waste" olarak ayarlıyorum ancak
"Inventory List" formunda stoktan düşmüyor...
Yani asıl sorunum, atık olarak işaretlediğim ürünleri stoktan düşmesini istiyorum.
Yardımlarınızı rica ediyorum.
şimdiden teşekkürler...
Yardımcı olabilecek kimse var mı acaba ?
Bir fikri olanda mi yok?
arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek kimse, 2 gündür uğraşıyorum bir çözüm bulamadım...
Arkadaşlar;
Satınalınan stok için;
SELECT [Stok Hareketleri].[Ürün No], Sum([Stok Hareketleri].Miktar) AS [Satınalınan Miktar]
FROM [Stok Hareketleri]
WHERE ((([Stok Hareketleri].[Hareket Türü])=1))
Satılan Stok için;
SELECT [Stok Hareketleri].[Ürün No], Sum([Stok Hareketleri].Miktar) AS [Satılan Miktar]
FROM [Stok Hareketleri]
WHERE ((([Stok Hareketleri].[Hareket Türü])=2))
Atık Stok için;
SELECT [Stok Hareketleri].[Ürün No], Sum([Stok Hareketleri].Miktar) AS [Atık Stok]
FROM [Stok Hareketleri]
WHERE ((([Stok Hareketleri].[Hareket Türü])=4))
bu kodu yazdım, stok formunda atık olarak işaretlenen ürünleri stoktan düşüyor ancak, stok formunda sadece atık olarak girilen ürünleri listeliyor, işaretlediğim alanda yanlış bir kod mu yazdım acaba?