13/04/2021, 13:18
Herkese Merhaba
Veri sayfasında A:N aralığında olan veriler için
Userform1 açıldığında TASARI sayfasına kaydetmek şartı ile
Veri sayfasından veriler çekilerek tasarı sayfasına kaydedilecek
Misal userform1 comboBoxlarda
A sütününa adı seçildiğinde
C sütununa tahsili seçildiğinde
G sütununa sicili seçildiğinde
Sayfayı hazırla butonuna tıklayınca 1. Satırdaki başlıkları ile beraber veri sayfasındaki sütunların tasarı sayfasına seçilen sıra ile kaydedilmesini istiyorum.
Örneğin
Userform1 comboBoxlarda A sütununa rütbesi seçilirse sayfayı hazırla butonuna basılırsa tasarı sayfası A sütununa 1. Satira Comboboxtaki değer olan "Rütbesi" yazdıktan sonra A sütünü 2. Satırdan itibaren tüm rütbeleri sırayla getirmesi gerekiyor
Comboboxta hangi sütunda hangi başlık seçilirse başlığı ile beraber tasarı sayfasına aktarmasını istiyorum.
Yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim.
Veri sayfasında A:N aralığında olan veriler için
Userform1 açıldığında TASARI sayfasına kaydetmek şartı ile
Veri sayfasından veriler çekilerek tasarı sayfasına kaydedilecek
Misal userform1 comboBoxlarda
A sütününa adı seçildiğinde
C sütununa tahsili seçildiğinde
G sütununa sicili seçildiğinde
Sayfayı hazırla butonuna tıklayınca 1. Satırdaki başlıkları ile beraber veri sayfasındaki sütunların tasarı sayfasına seçilen sıra ile kaydedilmesini istiyorum.
Örneğin
Userform1 comboBoxlarda A sütununa rütbesi seçilirse sayfayı hazırla butonuna basılırsa tasarı sayfası A sütununa 1. Satira Comboboxtaki değer olan "Rütbesi" yazdıktan sonra A sütünü 2. Satırdan itibaren tüm rütbeleri sırayla getirmesi gerekiyor
Comboboxta hangi sütunda hangi başlık seçilirse başlığı ile beraber tasarı sayfasına aktarmasını istiyorum.
Yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim.