AccessTr.neT

Tam Versiyon: Excel Vba Permission Denied Hatası Hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
forumdaki hangi örneği indirdiniz?
1 Nolu Kendi mesajımdaki örneği Berduş Hocam. Bir önceki konumda feraz hocamın yaptığı değişiklikleri ( 13 nolu mesaj )kendi master uygulamama yapıştırıp uyguladığım ve hataları aldığım örnek. Bu arada master uygulamada forma yeni alanlar eklediğimden son güncel halini yüklemedim kafa karışmasın diye.
1. nolu mesajda yer alan örnekte halâ ComboBox_FirmaUnvani açılır kutusunun rowSource'u anasayfaya bağlı siz rowsource'u silmemişsiniz ki!
(20/04/2021, 12:54)berduş yazdı: [ -> ]1. nolu mesajda yer alan örnekte halâ  ComboBox_FirmaUnvani açılır kutusunun rowSource'u anasayfaya bağlı siz rowsource'u silmemişsiniz ki!

Evet berduş hocam 6 no lu mesajımda bu durumu yazmıştım. Ardından da 3 no lu resimdeki diğer hatanın çıktığını söylemiştim. Şu an o hatanın nasıl çıktığını tespit etmeye çalışıyorum.
(20/04/2021, 12:01)berduş yazdı: [ -> ]
If sonTabloSatr > 1 Then ComboBox_FirmaUnvani.List = .Range("C2:C" & sonTabloSatr).Value
bu satırda hocam
ComboBox_FirmaUnvani veriyi almıyor

List ile alındığında belki tek sayır varsa ondan hata yapıyordur aklımdaydı unuttum.Alttaki kodu eklediğinz kodun üstiüne ekleyindeneyemedim .Ve rowsourceyi silin başka konuda yazdığım.
Ve >1 yerine >2 yazıp deneyin abey.Mobilden bukadar oldu.

If sonTabloSatr = 2 Then ComboBox_FirmaUnvani.additem .Range("C2").Value
End if
Alttaki konunuzda çalışıyordu muhtelelen önceki mesajda yazdıklarımı uygularsanız sorun çözülür.Ayrıca o konu çözüldüyse taşıyalım.

https://accesstr.net/konu-excel-vba-form...#pid179394
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6