26/04/2021, 12:19
Öncelikle merhabalar,
Ben daha önce de buna benzer bir proje yaptım, ancak aynı olayı bu stok programına uyguladığımda aşağıdaki hatayı alıyorum, diğerinde bu hata ile karşılaşmazken bunda karşılaşıyorum.
Bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba?
Ben daha önce de buna benzer bir proje yaptım, ancak aynı olayı bu stok programına uyguladığımda aşağıdaki hatayı alıyorum, diğerinde bu hata ile karşılaşmazken bunda karşılaşıyorum.
Private Sub txtMiktar_AfterUpdate()
DoCmd.RunCommand acCmdSaveRecord
If DCount("*", "Idari_Cay_StokDurum", "malzemeAdi=" & cboMalzemeAdi & " And cins=" & cboCins) = 0 Then
CurrentDb.Execute "INSERT INTO Idari_Cay_StokDurum (malzemeAdi, cins, stokMiktari ) " & _
"VALUES(" & cboMalzemeAdi & ", " & cboCins & ", " & txtMiktar & ")"
Else
Dim Hes(1) As Double
On Error Resume Next
Hes(0) = Dsum ("Nz(miktar,0)", "Idari_Cay_StokHareketleri", "malzemeAdi=" & cboMalzemeAdi & " And cins=" & cboCins & " And islemTuru='Giriş'")
Hes(1) = Dsum ("Nz(miktar,0)", "Idari_Cay_StokHareketleri", "malzemeAdi=" & cboMalzemeAdi & " And cins=" & cboCins & " And islemTuru='Çıkış'")
CurrentDb.Execute "UPDATE Idari_Cay_StokDurum SET stokMiktari=" & (Hes(0) - Hes(1)) & " WHERE (((malzemeAdi)=" & cboMalzemeAdi & ") AND ((cins)=" & cboCins & "))"
End If
End Sub
Bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba?