AccessTr.neT

Tam Versiyon: Excel Sayfasındaki Listeden Sıradaki Satır Bilgilerini Çekmek.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
@feraz hocam teşekkür ederim yardımlarınız için. Dosyanın son halinde soru sayısı ve soru tipi bölümlerinde seçenekler çıkmıyor.
@berduş hocam benim aklıma gelmeyen ve iler ki aşamada muhtemelen oluşacak bir sorumunda çözümü şimdiden hallolmuş. Çok teşekkür ederim.
İşlemlerde herhangi bir sorun var mı?
@berduş hocam işlemlerde bir sorun yok denemelerimde gözüme çarpan bir hata olmadı. Kodları çözemiyorum orda da hata bende Img-grin Çok teşekkür ederim. Sırada sözlük bölümünü yapmak var ama orası kolay benim için. Daha sonra da cümle çeviri bölümü yapmak istiyorum. Python da döngü ile CONSOLDA kendi başıma yapabilmiştim bakalım burda da aynı performansı gösterebilecekmiyim. Programın bitmiş halini de Foruma yükleyeceğim. Şu an gayet güzel olacak gibi duruyor meraklıları sadece kodlar için değil işlevi içinde kullanabilir rahatlıkla. Tek sorun İNGİLİZCE TÜRKÇE sözlük veritabanının sadeleştirilmesi gerekiyor 65000 kelimede o kadar çok abuk subuk bilgi var ki onları da gözden geçirip silmem gerekiyor. Daha sonrada deyimler ve günlük yaşam ve fiiller sayfalarını hazırlayacağım.
(29/05/2021, 12:09)Oğuz Türkyılmaz yazdı: [ -> ]Kodları çözemiyorum
anlamadığınız kısımları sorarsanız anlatmaya çalışırım ama göründüğü kadar karmaşık değil aslında. Dediğim gibi anlamadığınız kısımları anlatmaya çalışırım

Bu arada veritabanı olarak hangi sözlüğü kullandınız?
Eğitim amacliysa remzi hoca yada zafer hocanın kelimelerini kullanabilirsiniz
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10