AccessTr.neT

Tam Versiyon: Bir Sayfadaki Bilgileri Tarihe Göre Aylara İstatistik Olarak Aktarma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar merhaba. Çalıştığım kurumda 7000 civarında çalışan var. Ekli dosyada çalışanların listesi, İSG eğitim girişi ve 12 ay olarak sayfalarım var. Aşağıdaki maddelerde yardıma ihtiyacım var.
1- İSG eğitim girişi sayfasında çalışan seçtiğimde ilgili bilgileri Çalışan sayfasından çekmek.
2- Eğitim verilen tarihin ayı hangisi ise o aya ve çalışana eğitim konularından hangisi verildiyse sayfadaki konu başlığına göre çalışan ile ilgili bilgileri butonla aktarmak.
Yardımlarınıza ihtiyacım var.
1 - her konu sadece kendi bölümüne açılmalı yoksa dikkatten kaçabilir: sorunuzu VB altına açmışsınız ben VB'den anlamam yani normalde sorunuza aslında bakmayıp geçecektim)
2 - her konuda tek soru sorulmalı
3 - dosyanızı eklerken en az bir kaç kayıt da olsun ki denemeler sırasında kodun doğru çalışıp çalışmadığını anlayabilelim
Teşekkür ederim Berduş. Örnek doldurulmuş dosya ektedir. İSG Eğitim girişi konuların karşısındaki onay sütununda onay olan yerler H9 daki aya göre ilgili aydaki aynı eğitim konusundaki(İSG Eğitim girişi sayfasındaki Çalışma mevzuatı ile ilgili bilgiler işaretli ise örnek H9 daki değer 9 ise Eylül ayının Çalışma mevzuatı ile ilgili bilgiler ile ilgili konudaki (B4;F4) konularına) çalışan ismi ve bilgileri aktarmasını istiyorum.
Sayın Vahap5244

Ekteki örneği inceler misiniz.
Değerli Userx Hocam çok teşekkür ederim. Çok güzel olmuş. Biraz eksik oldu galiba. Bu benim size tam anlatamamdan kaynaklanıyor. Şöyleki 7000 çalışanın hepsini aynı anda eğitme alamam. Hem bu ölçüde salonumuz yok hemde eğitimler mesai saatinde yapılmak zorunda olduğundan işin aksamaması için grup grup eğitim yapmalıyız. Bu sebeple sizden bir ricam daha olacak. Çalışan listesi sayfasında çalışanın adının soyadının olduğu B sütunun yanına bir sütun ekledim. Eğitime katılan çalışanları burada işaretleyip isg eğitim girişi sayfasındaki mükemmel olan yaptığınız ile kayıt sorunsuz yapılabilir. Size zahmet verdiysem hakkınız helal edin.
Akşam bakarım inşallah.
Sayfalar: 1 2