AccessTr.neT

Tam Versiyon: İki Tarih Arasındaki Verilerin Listelenmesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Burda şöyle bir sorun var. Tabloda öğrencilerin bilgileri eksikse o öğrenciyi almıyor. Oysa sadece öğrencinin okul numarası, adı soyadı olması durumunda okul numaralarını alması gerekir.

Örneğin 9kasım 12 kasım için sorgularmısınız
Sorun nedir tam anlayamadım.

Sanırım sadece 2 öğrencinin numarası gözüktüğü için bir yanılgıya düşüyorsunuz. Siz sadece 2 öğrencinin numarasını eklediğiniz için 2 adet öğrenci numarası gözüküyor.
Örneğin 9 kasım 2021 ile 12 kasım 2021 tarihleri arasında tbl_evci ye göre 81 kişi izinli. ama sadece 2 öğrencinin numarası metin kutusuna geliyor.

Pardon........Çok özür. Tabloda öğrenci numarası olmzasa gelmez. Benim hatammm.
Evet bunu anlatmaya çalışıyordum Img-grin

Kolay Gelsin.
Çok fazla soruyorum ama. "frm_ogrencinin_ciktigi_evci" formundaki çalışmada sorunlar yok mu? liste163 tıklanma olayında doğru davranış yapmıyor. metin 165 e eşleştrme yapılmış ama formda öyle bir metin kutusu yok
DoCmd.RunSQL "SELECT TbLevci.ogrenciadsoyad, TbLevci.gidistarihi, TbLevci.donustarihi, TbLevci.ogrenciID, TbLevci.okulno, TbLevci.SMS_Gonderildi, TbLevci.Evci_Cikan_ID INTO gecici_telefon_numaralari FROM TbLevci GROUP BY TbLevci.ogrenciadsoyad, TbLevci.gidistarihi, TbLevci.donustarihi, TbLevci.ogrenciID, TbLevci.okulno, TbLevci.SMS_Gonderildi, TbLevci.Evci_Cikan_ID HAVING (((TbLevci.gidistarihi)>=[Formlar]![frm_evci_sorgulama]![Metin487]) AND ((TbLevci.donustarihi)<=[Formlar]![frm_evci_sorgulama]![Metin489]) AND ((TbLevci.ogrenciID)=IIf([Formlar]![frm_evci_sorgulama]![Metin495]='(Hepsi)',[ogrenciID],[Formlar]![frm_evci_sorgulama]![Metin495])) AND ((TbLevci.okulno) Is Not Null) AND ((TbLevci.SMS_Gonderildi)=False)) ORDER BY TbLevci.ogrenciadsoyad;"
birde bu yazımı tek tek yazarakmı oluşturdunuz yoksa bir sorgu oluşturucu ilemi oluşturdunuz. Yani nasıl bu sorgu oluşturuluyor. Mantığı nedir?
Sayfalar: 1 2 3