AccessTr.neT

Tam Versiyon: Access 2 Şarta Bağlı Koşullu Toplam
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Üstadlarım acil yardımınıza ihtiyacım var ekteki tabloda anlasma yazan formda ödenen tutarı yazdığım zaman kalan bakiyeyi o satıra yazmasını istiyorum yazıyor fakat bütün satırlara aynı bakiyeyi yazıyor bunu devir bakiye şeklinde nasıl düzelte bilirim.

Yada 2 koşula bağlı toplama işlemi yapabilir miyim topla.çarpım gibi bir fonksiyon var mı?
Merhaba, yazdıklarınızdan doğru anlamış isem;

uygulamanıza sorgu ekledim, ayrıca altformdaki "odenentutar" metin kutusunun güncelleştirme sonrasında olayına kod ekledim.
(04/01/2023, 22:53)ozanakkaya yazdı: [ -> ]Merhaba, yazdıklarınızdan doğru anlamış isem;

uygulamanıza sorgu ekledim, ayrıca altformdaki "odenentutar" metin kutusunun güncelleştirme sonrasında olayına kod ekledim.

emeğinize sağlık ama olmamış gönderdiğim tabloda anlasma yazan formu actığım zaman o formda satış bedeli var onun alt formunda da yapılan satışa ait alınan ödemeyi düştüğüm zaman satış bedeli-ödenen tutar=kalan bakiye şeklinde yazmasını istiyorum, bunu kalan bakiyedeki metin kutusundaki denitim kaynağında formül ile yapmak istiyorum.
İnceleyip olumlu/olumsuz bildirimde bulununuz
(05/01/2023, 11:03)ozanakkaya yazdı: [ -> ]İnceleyip olumlu/olumsuz bildirimde bulununuz

tşk ederim hocam emeğinize sağlık ben yaklaşık 8 yıldan beri uğraşmıyorum daha önce destek ekibinizdeydim unutmuşum uzak olduğum için çok sağolun
hocam fonksiyonlarda Dsum işleminde Dsum (ifade;etki alanı;ölçüt) şeklinde bu Dsum işlemine benzer yine (ifade;etki alını;ölçüt1;ölçüt2) gibi bir toplama fonksiyonu var mı
Sayfalar: 1 2