AccessTr.neT

Tam Versiyon: Rapor Kapanınca Formda Kapansın
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Kıymetli Hocalarım merhabalar,

Rapor kapandığı zaman, açık olan "dcForm" isimli form' un biride kapansın istiyorum,

Rapor' un Close olayına aşağıdaki şekilde düzenledim ama, raporu kapatılınca bu form kapanmıyor.

Kod:
Private Sub Report_Close()
    DoCmd.Close acForm, "dcForm"
End Sub

desteğiniz için şimdiden teşekkürler,
iyi çalışmalar.
(21/05/2025, 15:12)truhi yazdı: [ -> ]Rapor kapandığı zaman, açık olan "dcForm" isimli form' un biride kapansın istiyorum,
Kod:
End Sub

iyi çalışmalar.

Formun biri de kapansın derken kastınız nedir? Kodda kapanmasını istediğiniz formun tam adını yazın.
(21/05/2025, 15:19)atoykan yazdı: [ -> ]
(21/05/2025, 15:12)truhi yazdı: [ -> ]Rapor kapandığı zaman, açık olan "dcForm" isimli form' un biride kapansın istiyorum,
Kod:
End Sub

iyi çalışmalar.

Formun biri de kapansın derken kastınız nedir? Kodda kapanmasını istediğiniz formun tam adını yazın.

"dcForm"
Formunuzun ismi bu ise yazdığınız kodun formu kapatması gerekir. Örneğiniz olmadığı için inceleme şansımız yok ancak modal formlar bazen bu noktada sıkıntı yaşanmasına sebep olabiir. Alternatif olarak
 Forms("dcForm").Modal = False
şeklinde deneyebilirsiniz.
(21/05/2025, 16:32)atoykan yazdı: [ -> ]Formunuzun ismi bu ise yazdığınız kodun formu kapatması gerekir. Örneğiniz olmadığı için inceleme şansımız yok ancak modal formlar bazen bu noktada sıkıntı yaşanmasına sebep olabiir. Alternatif olarak
 Forms("dcForm").Modal = False
şeklinde deneyebilirsiniz.

Çok teşekkürler Hocam