AccessTr.neT

Tam Versiyon: Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Bilet Takip
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
degerli arkadaşlar çok önceden yapmış oldugum GENÇLİK ve SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ BİLET TAKİP programını paylaşayım
anadolu takımlarının maçları yapılırken spor tesislerinde bilet satış işlemlerini yaparken gişe memuruna bir seri kocanlı bilet veriliyor gişe memuru tutanakla teslim alıyor satış sonrası elde kalan biletleri tutanakla geri teslim ediliyor bu bilgileri kolaylaştırmak için yapılmış bir program
Paylaşım için teşekkür ederiz, Yalnız Modül1 de kullanılan kodlarda hata var, Vba şifreli olduğu için bakamadım.
hocam son 2 3 aydır benim bilgisayrın ofiste bir sıkıntı var sildim yeniden kurdum sorun devam ediyor Access i gizle modülünde
Set loForm = Screen.ActiveForm
If Err <> 0 Then
loX = apiShowWindow(hWndAccessApp, nCmdShow)
Err.Clear
End If
If nCmdShow = SW_SHOWMINIMIZED And loForm.Modal = True Then
MsgBox "Cannot minimize Access with " _
& (loForm.Caption + " ") _
& "form on screen"
ElseIf nCmdShow = SW_HIDE And loForm.PopUp <> True Then
MsgBox "Cannot hide Access with " _
& (loForm.Caption + " ") _
& "form on screen"
Else

bu satırları sildiğimde benim bilgisayrımda program penceresi kendisini gizliyor bu konuyu forma yazdım alınan cevabı uyguladım sorunu düzeltemedim tek çözüm bu satırları silme oldu ondan dolayı siz mödülde hata var diyorsunuz başkasının bilgisayarında hata veriyor bende hata vermiyor
Access Penceresini gizlemek için benim yaptığım küçük uygulamayı kullanabilirsiniz. Sadece programı çalıştırıp yönergeleri izleyin yeter.
Program Linki:
https://accesstr.net/konu-access-pencere...i-ile.html