AccessTr.neT

Tam Versiyon: Tablonun bir alanına göre sorgu çalıştırılması?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar projemi bitirmek üzereyim ama tek ve önemli olan noktası kaldı fakat bu konuda bir çözüm üretebilmiş ve nasıl yapılacağı hakkında da fikir sahibi değilim.

Tablolar
Ek-2
İşveren
Varide

Ben ek-2 tablosunun işveren alanında bulunan kayıtlarla ilgili sorgu çalıştırmaya çalışıyorum.
Yapmak istediğim;

ek-2 tablosunda işveren alanında bulunan kayıtlarla ilgili bir form oluşturarak bu formdaki açılır kutu yardımıyla örneğin karsa bisküvi seçilerek rapor oluşturulması ve raporda sadece karsa bisküvide çalışanların listesinin görünmesini istiyorum. Ek-2 raporuna sahibim fakat dediğim gibi sadece rapor oluşturulmasını istediğim firmalar için rapor oluşturulmasını istiyorum. herkese teşekkürler
Sayın anaksimandros;
İstediğiizi yapmaya çalıştım. Form1'i inceleyin ve lütfen geri dönüş yapın. Saygılar.



Evet istediğim tam bu şekilde ama dün diğer konuda sorduğum problem burada da mevcut. Mesela varide alanında varidenin benzersiz kimliği görünmekte. ben varide numarası, geldiği yer ve alındığı dönem verilerinin görünmesini istiyorum. Bunların nasıl yapılacağını öğrenmem iyi olur.

Ayrıca oluşturulan form-1 e, ek-2 rapor daki gibi bir düzenleme yapmak istiyorum bunlar mümkün mü? Ben tasarım görünümünde baktım altından kalkamadım

teşekkürler
Sayın anaksimandros;
2 nolu mesajdaki eklentiyi güncelledim. Tekrar bakar mısınız?
evet gerçekten oldu bu sefer. site gerçekten doyurucu bilgiler sunuyor. sizler de çok yardım seversiniz. içtenlikle teşekkür ederim.