AccessTr.neT

Tam Versiyon: İki Tarih Arası Raporu PDF Yapma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar, ekteki örnekte "arşiv" isimli formdan 1 Aralık-31 Aralık tarihlerini seçtikten sonra Raporu nasıl PDF yapabilirim? Diğer bir ifade ile pdf isimli formda rapor listeden seçiliyor, ben listeden seçim yapmadan arşiv formundaki RAPOR butonu ile raporu nasıl PDF yapabilirim? Teşekkürler.
dopdf.com adresinden veya aşağıdaki konuda bulunan ekten indirebileceğin dopdf programı ile istediğin her raporu pdf yapabilirsin.
Sadece Access raporları değil, yazıcıya gönderebildiğin her şeyi pdf olarak kaydedebilirsin.
Bunun için programı kurduktan sonra oluşacak olan DoPdf adlı yazıcıyı seçmen yeterli.

<a href="https://accesstr.net/konu-raporlamada-sikinti-cekiyorum.html">Raporlamada Sıkıntı Çekiyorum</a>
Seruz hocam, programı kurdum anlattığınız şekilde çalışıyor. Doğrudan butondan yapmak gibi bir ihtimalim var mı? Varsa daha pratik olur diye düşünüyorum. Yardımınız için çok teşekkür ederim.+rep
Sitemizde yer alan yazıcıya gönderirken yazıcı seçme isimli konu ile bu işi bir butona bağlayabilirsiniz. DoPDF'yi yazıcı olarak seçerseniz direkt PDF olarak sonuç alabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi alabileceğiniz konular :

<a href="https://accesstr.net/konu-formda-onizlemeli-rapor-ve-yazici-sec-ve-yazdir-uygulamasi.html">Formda Önizlemeli Rapor ve Yazıcı Seç ve Yazdır Uygulaması</a>

<a href="https://accesstr.net/konu-rapor-icinden-yazici-secme.html">rapor içinden yazıcı seçme</a>

<a href="https://accesstr.net/konu-yazici-secme-uygulamasi.html">Yazıcı Seçme Uygulaması</a>
Sayın Seruz ve Alpeki99 hocam, yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sanırım ben yanlış anlattım, daha doğrusu ne yapmak istediğimi tam anlatamadım. Ben bu PDF'ye çevirme olayını raporu maille göndermek için istedim. Yani RAPOR butonuna tıklandığında rapor PDF'ye dönüşecek ve ben PDF rapor üzeinde sağ tıklayarak Outlook'la göndereceğim.
Tamam işteImg-grin raporu PDF olarak kaydedin klasöre daha sonra e-posta ile gönderin. Outlook'a gerek yok ama illa olsun derseniz Outlook ile gönderin. Sitemizde e-posta gönderirken ek dosya ekleme ile ilgili örnekler mevcut.
Sayfalar: 1 2