Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
21/12/2017 12:43
Konu Sahibi
raham
Yorumlar
3
Okunma
463
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
raham

raham

Aktif Üye
36718
Ha....
 39
 22
 129
 02/06/2011
32
 İstanbul
 Bilgi İşlem Uzmanı
 Ofis 2010 64 Bit
 26/12/2017,23:05
Çözüldü 
Merhabalar,

Raporda sorgudan gelen bilgiyi saydırıyorum. Kod VB de yazılı. 
Boş sahalar tablolarımda otomatik olarak 0,00 olarak kayıtlı. 
Bu 0,00 ları sayımın dışına nasıl çıkarta bilirim. 
Alttaki kodda sayıyor ama her şeyi.


Visual Basic Code
kesim_say = DCount("g_kesim", "gunluk_srg", "'<>0,00'")


Teşekkürler...


Çekirge'nin Çırağı

İlmin yarısı, soru sormaktır.


Bu Konudaki Yorumlar
Dcount Sıfır Olan Değerleri Saymaması - Yazar: raham - 21/12/2017, 12:43

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Dcount Kavramı ferda23 11 356 06/04/2019, 00:18
Son Yorum: ferda23
Çözüldü Kapalı Olan Access Tablosundan Bilgi Çekme cozum 3 191 11/03/2019, 13:58
Son Yorum: cozum
Çözüldü Alt Alta Olan Verileri İd Bazında Yan Yana Getirmek ufukcem 8 1.279 15/02/2019, 13:42
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Tablodaki Değerleri Alt Alta Sıralamak ramazanke 2 162 06/02/2019, 18:34
Son Yorum: ramazanke
Çözüldü Kod Yazarak Metin Kutularındaki Değerleri Hesaplatma akdemir1 2 211 01/02/2019, 17:04
Son Yorum: akdemir1

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.