![]() |
Ajanda Çalışması Hakkında - Baskı Önizleme +- AccessTr.neT (https://accesstr.net) +-- Forum: Microsoft Access (https://accesstr.net/forum-microsoft-access.html) +--- Forum: Access Cevaplanmış Soruları (https://accesstr.net/forum-access-cevaplanmis-sorulari.html) +--- Konu Başlığı: Ajanda Çalışması Hakkında (/konu-ajanda-calismasi-hakkinda.html) |
RE: Ajanda Çalışması Hakkında - kanakan52 - 28/06/2020 (28/06/2020, 20:21)feraz yazdı: Zaten müzik bu haliyle çalışması gerek.Email içinde aynı yöntem olur ve biraz ekleme yapılır Hocam su iş bir bitsin, dile benden ne dilersen ? RE: Ajanda Çalışması Hakkında - feraz - 28/06/2020 (28/06/2020, 20:24)kanakan52 yazdı:Canının sağlığı abey,başka ne dileyeyim(28/06/2020, 20:21)feraz yazdı: Zaten müzik bu haliyle çalışması gerek.Email içinde aynı yöntem olur ve biraz ekleme yapılır ![]() Diğer kısımlar yapılır sorun değil.Dediğim gibi email işide kolay sadece son dediğnizi anlamadım şu inputbox olanı.Onuda gerekirse en sonda uzaktan bağlanırım öyle hallederiz ![]() RE: Ajanda Çalışması Hakkında - kanakan52 - 28/06/2020 (28/06/2020, 20:43)feraz yazdı:Ben baska bir yomtem bilmiyorum Zafer hocam, bildiğiniz varsa neden olmasin.(28/06/2020, 20:24)kanakan52 yazdı:Canının sağlığı abey,başka ne dileyeyim(28/06/2020, 20:21)feraz yazdı: Zaten müzik bu haliyle çalışması gerek.Email içinde aynı yöntem olur ve biraz ekleme yapılır RE: Ajanda Çalışması Hakkında - feraz - 29/06/2020 Birşeyler yaptım tam deneyemedim.Emailde ekledim email çalışması için bilgisayara outlook kurulması gerek ve email adresi vs... ayarlanmalı. Dosyayı bir deneyiniz. Yapılanlar; --Excel ilk açılışta eğer accesste hatırlatma zamanı geçtiyse ve yineleme alanda Evet yazılysa mesaj verir mesaja evet olarak devam edilirse listviewde o tarihe denk gelen evet silinir tabii accesstende. --Email yollama eklendi. RE: Ajanda Çalışması Hakkında - kanakan52 - 30/06/2020 (29/06/2020, 20:40)feraz yazdı: Birşeyler yaptım tam deneyemedim.Emailde ekledim email çalışması için bilgisayara outlook kurulması gerek ve email adresi vs... ayarlanmalı. @feraz hocam selamlar, Mail çalışıyor sorunsuz.. "-Excel ilk açılışta eğer accesste hatırlatma zamanı geçtiyse ve yineleme alanda Evet yazılysa mesaj verir mesaja evet olarak devam edilirse listviewde o tarihe denk gelen evet silinir tabii accesstende." bu alanı anlamadım hocam. Ne yapmam lazım. Tekrar açılışta herhangi bir soru sormadı.. RE: Ajanda Çalışması Hakkında - feraz - 30/06/2020 (30/06/2020, 09:51)kanakan52 yazdı:Bu yineleme evet olayı şöyle.(29/06/2020, 20:40)feraz yazdı: Birşeyler yaptım tam deneyemedim.Emailde ekledim email çalışması için bilgisayara outlook kurulması gerek ve email adresi vs... ayarlanmalı. Accesste tineleme sütun(alan) var.Ordaki evet ve tarih ve saat Excel açıldıktan sonra o kısım küçüksa hatırlatma zamanından o zaman o alandaki evet olanı siliyorki bir daha açılışta soru sormasın.Yolladığım dosyayı açın iki defa soru sorar ikisinede evet deyin dediğim alandaki yeeler sişinir bir daha soru sormaz. |