Forma 2 Kere Veri Yazıyor - Baskı Önizleme +- AccessTr.neT (https://accesstr.net) +-- Forum: Microsoft Access (https://accesstr.net/forum-microsoft-access.html) +--- Forum: Access Cevaplanmış Soruları (https://accesstr.net/forum-access-cevaplanmis-sorulari.html) +--- Konu Başlığı: Forma 2 Kere Veri Yazıyor (/konu-forma-2-kere-veri-yaziyor.html) |
Cvp: Forma 2 Kere Veri Yazıyor - yasinacar - 31/12/2019 (31/12/2019, 12:52)ozanakkaya yazdı: F_TEKLIFLIST isimli formdaki Komut399'un tıklandığında olayındaki kodu aşağıdaki ile değiştir. Dediklerinizi yaptım ama olmadı şimdide revizyon ekranında ekranına girdiğimde T_TEKLIF_ALT_DETAY alt formu boş geliyor ve yine aynı sorunlar devam ediyor. Cvp: Forma 2 Kere Veri Yazıyor - ozanakkaya - 31/12/2019 Önceki mesajımda belirtitğim altform - üst form bağlama olayını T_TEKLIF_DETAY_ALT isimli alt formun bulunduğu tüm formlarda yapmanız gerekiyor. Yeni teklif hazırladığınız F_YTEKLIF_H isimli formda bu alt form mevcut, ancak alt -üst form bağlama işlemi yapılmadığı için T_TEKLIF_DETAY_ALT isimli tabloya aynı rev_id kaydı içeren veri kaydedemiyorsunuz. (31/12/2019, 13:26)yasinacar yazdı: Dediklerinizi yaptım ama olmadı Benim dediklerim, sorduğunuz soruya cevap olarak yazılanlardır. Uygulamanızın yapımcısı ben değilim. Eksiklikler var ise kendiniz tamamlamalısınız. Cvp: Forma 2 Kere Veri Yazıyor - yasinacar - 31/12/2019 (31/12/2019, 14:14)ozanakkaya yazdı: Önceki mesajımda belirtitğim altform - üst form bağlama olayını T_TEKLIF_DETAY_ALT isimli alt formun bulunduğu tüm formlarda yapmanız gerekiyor. Yeni teklif hazırladığınız F_YTEKLIF_H isimli formda bu alt form mevcut, ancak alt -üst form bağlama işlemi yapılmadığı için T_TEKLIF_DETAY_ALT isimli tabloya aynı rev_id kaydı içeren veri kaydedemiyorsunuz. T_TEKLIF_DETAY_ALT alt formu F_YTEKLIF_H ve F_TEKLIF_REV formlarında dediğiniz gibi ikisinde de değişiklikleri yaptım buna rağmen boş geliyor REV_ID alt ve üst için değiştirdim dediğiniz kodu değiştirdim örnek uygulamanın son hali aşağıdaki gibi. Ama yine teni teklif te sıkıntı yok ama revizyon yaptığımda sıkıntı var verileri 2şer alıyor raporlamada ayrıca F_SIPARISLER formuna R0 olanı gönderiyor bu kısımda yardımcı olabilirmisiniz? Cvp: Forma 2 Kere Veri Yazıyor - ozanakkaya - 31/12/2019 Bu uygulamayı siz mi yaptınız? Cvp: Forma 2 Kere Veri Yazıyor - yasinacar - 31/12/2019 (31/12/2019, 15:36)ozanakkaya yazdı: Bu uygulamayı siz mi yaptınız? Tabanını başka bir örnek uygulamadan aldım geri kalanını ben yaptım Cvp: Forma 2 Kere Veri Yazıyor - ozanakkaya - 31/12/2019 (31/12/2019, 15:34)yasinacar yazdı: revizyon yaptığımda sıkıntı var Revize et butonuna tıkladığınızda,
kodu ile T_TEKLIF_D tablosuna yeni kayıt ekletiyorsunuz. Ama bu yeni eklenen yeni REV_ID numaralı kayıt T_TEKLIF_DETAY_ALT isimli tabloda yok. Tabloda olmadığı için revize edilen kayda ait ilgili veri görünmüyor. Uygulamayı sizin yapıp yapmadığınızı o yüzden sordum. Revize işleminde kullandığınız Komut413'ün tıklandığında olayındaki kodu aşağıdaki ile değiştirerek deneyiniz.
|