![]() |
Yedeklediğim Access İ Winrar Olarak Yedeklesin - Baskı Önizleme +- AccessTr.neT (https://accesstr.net) +-- Forum: Microsoft Access (https://accesstr.net/forum-microsoft-access.html) +--- Forum: Access Cevaplanmış Soruları (https://accesstr.net/forum-access-cevaplanmis-sorulari.html) +--- Konu Başlığı: Yedeklediğim Access İ Winrar Olarak Yedeklesin (/konu-yedekledigim-access-i-winrar-olarak-yedeklesin.html) |
Re: Yedeklediğim Access İ Winrar Olarak Yedeklesin - onur_can - 23/05/2024 Muhtemelen C veya D de izinleriniz bulunmuyor, Önce C sürücüsünü D olarak değiştirin deneyin, genelde C sürücüsünde şirket bilgisayarlarında izin olmaz, D sürücünde izinlerinizin olması zayıf bir ihtimal fakat onuda D sürücüsünün yerine C olarak değiştirip denemelisiniz. yine aynı hatayı veriyorsa admin kim ise ona söyleyin gerekli izinleri versin 2 veya daha fazla stringi( karakter grubunu) birleştirmek için aralarına & işareti eklemeniz gerekir. Örnek: Metin1 de Access yazsın başka bir yerde veritabanları yazsın, bu iki grubu; "access" & " " & "veritabanları" yazılabilir. RE: Yedeklediğim Access İ Winrar Olarak Yedeklesin - Acemi54 - 23/05/2024 (23/05/2024, 10:40)onur_can yazdı: Muhtemelen C veya D de izinleriniz bulunmuyor, Önce C sürücüsünü D olarak değiştirin deneyin, genelde C sürücüsünde şirket bilgisayarlarında izin olmaz, D sürücünde izinlerinizin olması zayıf bir ihtimal fakat onuda D sürücüsünün yerine C olarak değiştirip denemelisiniz. yine aynı hatayı veriyorsa admin kim ise ona söyleyin gerekli izinleri versin Hocam D de her klasöre yetkim yok ama uygulamanın kullanıldığı klasöre ulaşma işlem yapma yetkim var. RE: Yedeklediğim Access İ Winrar Olarak Yedeklesin - onur_can - 23/05/2024 kodun içerisinde D sürücüsünü tanımlayan satır var onu C ile değiştirin RE: Yedeklediğim Access İ Winrar Olarak Yedeklesin - Acemi54 - 23/05/2024 (23/05/2024, 11:04)onur_can yazdı: kodun içerisinde D sürücüsünü tanımlayan satır var onu C ile değiştirin Hocam işlerinde ben C yi göremiyorum gizli D:/ACCES klasörüne tam yetkim var ama D de başka klasörleri erişim iznim yok Gönderdiğim kodu iş bilgisayarına uyarladim. C yetkim yok Re: Yedeklediğim Access İ Winrar Olarak Yedeklesin - onur_can - 23/05/2024 Tamam ben de diyorum ki yetkin ve iznin olmadığı sürücü veya bu sürücülerde bulunan klasörleri kodun içerisinde kullanmayacaksın. Yetkin ve iznin olan sürücü ve klasörleri kullanacaksın. Örneğin D sürücüsünde Test-1 ve Test-2 klasörün olsun ve seninde sadece bu 2 klasöre erişim iznin var diyelim kodu nasıl değiştirmelisin. Şu Şekilde; Kod:
Private Sub Komut0_Click() Kod:
Private Sub Komut0_Click() fkat kodun anlaşılabilirliğini artırmak adına sadece klasör ismi kullanılabilir. RE: Yedeklediğim Access İ Winrar Olarak Yedeklesin - Acemi54 - 24/05/2024 (23/05/2024, 12:49)onur_can yazdı: Tamam ben de diyorum ki yetkin ve iznin olmadığı sürücü veya bu sürücülerde bulunan klasörleri kodun içerisinde kullanmayacaksın. Yetkin ve iznin olan sürücü ve klasörleri kullanacaksın. Örneğin D sürücüsünde Test-1 ve Test-2 klasörün olsun ve seninde sadece bu 2 klasöre erişim iznin var diyelim kodu nasıl değiştirmelisin. Şu Şekilde; Hocam çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Verdiğin fikirler ışığında problem çözülmüştür. Gerçi WınRar yapamıyorum ama önemli değil. Hayırlı işlerin bol kazançın olsun hocam. |