![]() |
|
veri tabanı kayıt ve güncelleme sorunu - Baskı Önizleme +- AccessTr.neT (https://accesstr.net) +-- Forum: Genel Konular (https://accesstr.net/forum-genel-konular.html) +--- Forum: Farklı Konular Hakkında Sorular (https://accesstr.net/forum-farkli-konular-hakkinda-sorular.html) +--- Konu Başlığı: veri tabanı kayıt ve güncelleme sorunu (/konu-veri-tabani-kayit-ve-guncelleme-sorunu.html) |
Cvp: veri tabanı kayıt ve güncelleme sorunu - melek1196 - 03/09/2010 daha önce denediğim kod satırından maglesef ![]() ya bir cok örneklem denedim ama anlamadığım bir türlü update komutunun oldugu satırı kabul etmedi ![]() update komutu dısında baska bir komutla bilen varmı bu işin cözümünü Cvp: veri tabanı kayıt ve güncelleme sorunu - alpeki99 - 03/09/2010 sql = "....." bu bölüm içinde değişken kullanmamanız gerektiğine inancım hala devam ediyor. Gelecek değişkenleri & veya ASP de ne geçerli ise o operatör ile " işaretlerinin dışında cümleye katmalısınız. Cvp: veri tabanı kayıt ve güncelleme sorunu - POWER - 03/09/2010 Sn alpeki99, Gerçekten müthişsiniz. Bu kadar çabayı takdirle karşılıyorum. Saygılar ve teşekkürler... Sitede çok değerli bir dostumuz ve her derdimizde koşacak biri çok... En başta "alpeki99" Cvp: veri tabanı kayıt ve güncelleme sorunu - melek1196 - 03/09/2010 haklısınızdır kesinlikle yanlıs diyorsunuz demiyorum asla denemelerim devam ediyor ![]() sabaha mutlaka denediğim örneklerden 1-2 tane yazıcam inanın cok fazla deneme yapıyorum sadece update terimini bu sekilde hiç kullanmamıstım sonucta usta değilim ![]() elimdn geldiğince ögrenmeye calısıyorum destekleriniz sayesinde yarına insallah sonucla karsınıza cıkmayı basarabilirsem ne mutlu
Cvp: veri tabanı kayıt ve güncelleme sorunu - alpeki99 - 03/09/2010 (03/09/2010, 02:01)horozufuk yazdı: Sn alpeki99, Estağfirullah horozufuk hocam. Elimizden ne geliyorsa aynen sizin gayretiniz gibi çabalıyoruz. Cvp: veri tabanı kayıt ve güncelleme sorunu - melek1196 - 05/09/2010 arkadaslar rasgele sayı uretip ekleyemedim hadi dedim bari uye sayfaya her girdiğinde farklı sayfa acan kodlar var onunla 5-6 değişik sayfaya yönlendirip farklı sayıları öyle ureteyim ![]() ama buseferde yine istediğim sutuna sayıları ekletim yapamadım bile allah rızası için kodlarıma bakın hatam nerede bir turlu olmadı olmadı cvsayman:1 bannerkredi:1 tablomda otomatik yer alıyor eklendi sutununa eklemeye calısıyorum sayfaya girdiğinde cvsaymana bir eklesin yapıcam ama kod asagıda <% set bag = Server.CreateObject("adodb.connection") bag.open = "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" & Server.Mappath("db.mdb") %> <% if session("uyedurum") = True Then %> <% id=Request.Form("id") kadi=Request.Form("kadi") sifre=Request.Form("sifre") sifre2=Request.Form("sifre2") mail=Request.Form("mail") adres=Request.Form("adres") sehir=Request.Form("sehir") ulke=Request.Form("ulke") cvsayman=Request.Form("cvsayman") dogru=Request.Form("eklendi") yanlis=Request.Form("cıktı") bannerkredi=Request.Form("bannerkredi") %> <% id =Session("id") set mahir = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") mahir.open "SELECT id,kadi,sifre,mail,adres,sehir,ulke,cvsayman,SUM(cvsayman+1) as eklendi FROM uye WHERE id='"& id &"'",bag,1,3 if not mahir.eof then response.redirect "sonpuan.asp" end if response.redirect "sonpuan.asp" %> |