AccessTr.neT
Formülü Makro Yapmak - Baskı Önizleme

+- AccessTr.neT (https://accesstr.net)
+-- Forum: Microsoft Excel (https://accesstr.net/forum-microsoft-excel.html)
+--- Forum: Excel Cevaplanmış Soruları (https://accesstr.net/forum-excel-cevaplanmis-sorulari.html)
+--- Konu Başlığı: Formülü Makro Yapmak (/konu-formulu-makro-yapmak.html)



Formülü Makro Yapmak - silka - 26/04/2009

Arkadaşlar aşağıdaki formül için bi makro yapılabilirmi formül çok kasıyo çünkü ben userformda bi program yaptım onun içine koymayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.

=EĞER(TOPLA.ÇARPIM(--(Sayfa1!$E:$E=$F101);--(Sayfa1!$F:$F=T$1))>0;"ALDI";"")


Cvp: Formülü Makro Yapmak - aliilyas - 15/05/2009

güzelde peki bn köprüyü nasıl buton ve makro ile yapıcam yardım edermisniz bitek onu yapamdım )=


Cvp: Formülü Makro Yapmak - mehmetdemiral - 16/08/2009

Soru ile ilgili cevap verilmemiş. Excelci destek ekibinden yanıt bekliyoruz. Duruma göre hareket edelim.


Cvp: Formülü Makro Yapmak - maytas - 17/08/2009

(26/04/2009, 19:32)silka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar aşağıdaki formül için bi makro yapılabilirmi formül çok kasıyo çünkü ben userformda bi program yaptım onun içine koymayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.

=EĞER(TOPLA.ÇARPIM(--(Sayfa1!$E:$E=$F101);--(Sayfa1!$F:$F=T$1))>0;"ALDI";"")
Makro hazırlanmasına hazırlanır da formülü bu şekilde neden kullandığınızı anlamadım, yani verilerinizi tüm E ve F sütunlarında arıyorsunuz, haliyle bu kadar geniş alanda aramak kasma yapabilir.
Bunun yerine bu aralığı tablonuzun referans aralığıyla sınrlı tutun, ki tablonuzun bu kadar geniş olduğunu sanmıyorum.