![]() |
İstatistiki Bilgilere Ulaşmak? - Baskı Önizleme +- AccessTr.neT (https://accesstr.net) +-- Forum: Microsoft Access (https://accesstr.net/forum-microsoft-access.html) +--- Forum: Access Cevaplanmış Soruları (https://accesstr.net/forum-access-cevaplanmis-sorulari.html) +--- Konu Başlığı: İstatistiki Bilgilere Ulaşmak? (/konu-istatistiki-bilgilere-ulasmak.html) |
İstatistiki Bilgilere Ulaşmak? - mehami - 28/01/2015 Merhaba.. tbl_hepsi adlı ana tablomuz var ve bu tablodaki bazı alanlar verileri diğer ilgili tablodan almakta.. Mesela tbl_hepsi adlı tablomuzda bulunan sglk_tani alanı sglk_tani adlı tablodan verileri alıyor. tbl_hepsi adlı ana tablomuza veri girişi-güncelleme-silme vs işlemleri için frm_hepsi adında formumuzu oluşturdum.. Amacımız; 1-Girilen-güncellenen-silinen vs verilere ait aylık/yıllık istatistik bilgilerine ulaşmak.. Bunun için çok değerli ozanakkaya-simendifer hocalarımın yardımları ile istatistik almak istediğimiz konularda formlar oluşturduk..şuan ki hali ile istatistik veriyor ancak biz bunun belirlediğimiz iki tarih arasında örneğin 01/01/2015 ile 31/01/2015 tarihleri arasında olmasını istiyoruz. 2-Bir de bir türlü yapamadığım kaynastirmaEgitimiGrubu adlı formdaki verileri hem iki tarih arasında almak istiyoruz hem de cinsiyet K/E olayını işin içine katmak yani cinsiyete göre de ayrılmasını istiyoruz..Cinsiyet olayını işin içine bir türlü katamadım ![]() Sizlerden rica ediyorum minik bir örnek bana yol göstermeniz..Lütfen siz yapın demiyorum minik bir örnek bana büyük yol gösterir.. Saygılar sunuyorum.. Cvp: İstatistiki Bilgilere Ulaşmak? - mehami - 29/01/2015 Herkese iyi geceler; Çalışmalarına devam ettiğim ram öğrenci takip programı konusunda takıldım kaldım..İstatistiki bilgiler için baz alınması gereken tarih öğrencinin RAM'a geliş tarihi. Şimdiden tşk ediyorum.. Saygılar Cvp: İstatistiki Bilgilere Ulaşmak? - POWER - 29/01/2015 Dosyayı eklemişiniz ama 1 adet veri var yapılanı nasıl test edeceğiz ? Yoksa verileri bizim mi girmemizi bekliyorsunuz... Cvp: İstatistiki Bilgilere Ulaşmak? - mehami - 29/01/2015 Değerli Power Hocam; İlginize tşk ediyorum..evet tek veri girerek siteye yüklemiştim frm_hepsi'nden verileri değiştirerek denemeler yapabilirsiniz diye düşünmüştüm ama haklısnız en az 3-5 farklı veri girmeliydim.. Şuan birkaç veri girilmiş halini yüklüyorum..inceleyip yardımcı olabilirseniz çok büyük dua alırsınız.. NOT:Program bittiği zaman 2000 e yakın veri toplu girilecek;mevcut veriler üzerinden ve yeni ilk defa kuruma gelecek öğrencilerin sisteme dahil edilmesi (yeni kayıt) şeklinde program çalışacak.. Şuan yapmaya çalıştıklarım programın sadece bir parçası,yani öğrencilerin bilgilerinin girilmesi-güncellenmesi-iki tarih arasında istatistik kısmı..bu kısımlar bitince programa hastaneye yönlendirme-il özel eğitim kuruluna yönlendirme-eğitim planı hazırlama-aile görüşme bilgileri ekleme vs vs birçok özellik eklenecek.. Programda kısım kısım ilerliyorum sizlerin sayesinde..rabbim gani gani razı olsun sizlerden.. Saygılar sunuyorum.. Cvp: İstatistiki Bilgilere Ulaşmak? - mehami - 29/01/2015 Programın arayüzü bu şekilde olacak..kısım kısım ilerliyorum lütfen üstteki mesajımda belirtiğim konuda bana yardımcı olabilir misiniz?? Not:Programın şuan ki en son halini ekte yolladım.. Yardımlarınızı bekliyor,Saygılar sunuyorum.. Cvp: İstatistiki Bilgilere Ulaşmak? - POWER - 29/01/2015 İncelermisiniz.... Geliş tarihi olarak tbl_hepsi tablosundaki Randevu tarihi esas alınmıştır... frm_destekEgitimim isimli formda tarih dikkate alınarak işlem yapılmaktadır... Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız... Not : Alpeki kardeşimizi kızdırmışsınız. Lütfen özürlerinizi bekliyorum... |