AccessTr.neT
Form Da Yapmış Olduğum Hesaplama İşlemi #tür! Hatası Veriyor - Baskı Önizleme

+- AccessTr.neT (https://accesstr.net)
+-- Forum: Microsoft Access (https://accesstr.net/forum-microsoft-access.html)
+--- Forum: Access Cevaplanmış Soruları (https://accesstr.net/forum-access-cevaplanmis-sorulari.html)
+--- Konu Başlığı: Form Da Yapmış Olduğum Hesaplama İşlemi #tür! Hatası Veriyor (/konu-form-da-yapmis-oldugum-hesaplama-islemi-tur-hatasi-veriyor.html)



Form Da Yapmış Olduğum Hesaplama İşlemi #tür! Hatası Veriyor - kursun - 23/08/2018

[Resim: do.php?imgf=153498145374811.jpg]
Bu hatanın nedeni ve çözümü ne olabilirki?


Cvp: Form Da Yapmış Olduğum Hesaplama İşlemi #tür! Hatası Veriyor - direnist - 23/08/2018

Merhaba;
HakTutarı alanında BirÖncekiTutar verisini alan bir toplama işlemi yapıyorsunuz. Ama form üzerinde bu veriyi alacak olan değer yok. 
BirÖncekiTutar metin kutusuna da bir çıkarma ifadesi yazdığınızda bu alan ilişkisiz metin kutusu oluyor.
Forma Tasarım/Var Olan Alanları Ekle adımından BirÖncekiTutar alanını yeniden ekleyin. Sonra şu anda var olan yani içinde bir çıkarma ifadesi yazılı olan BirÖncekiTutar'ın adını başka bişey yapıp yeni ekledğiniz BirÖncekiTutar alan adınıda BirÖncekiTutar yapın.
Umarım anlatabildim.
İyi çalışmalar.


Cvp: Form Da Yapmış Olduğum Hesaplama İşlemi #tür! Hatası Veriyor - ozanakkaya - 15/09/2018

Site Kuralları
(06/07/2009, 23:57)AccessTr.neT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2-) Herhangi bir soru(n) için konu açtıysanız verilen cevapları inceleyip en kısa zamanda yapılan yardımın olumlu ya da olumsuz sonucunu bildiriniz.



Cvp: Form Da Yapmış Olduğum Hesaplama İşlemi #tür! Hatası Veriyor - kursun - 15/09/2018

ben çözdüm olayı tşkler