AccessTr.neT
Access Menu Arayüz Dil Değiştirme - Baskı Önizleme

+- AccessTr.neT (https://accesstr.net)
+-- Forum: Microsoft Access (https://accesstr.net/forum-microsoft-access.html)
+--- Forum: Access Örnekleri ve Uygulamaları (https://accesstr.net/forum-access-ornekleri-ve-uygulamalari.html)
+--- Konu Başlığı: Access Menu Arayüz Dil Değiştirme (/konu-access-menu-arayuz-dil-degistirme.html)

Sayfalar: 1 2 3


Access Menu Arayüz Dil Değiştirme - eyildiz52 - 26/05/2019

Bir kullanıcının sorusuna binaen daha önce yapmış olduğum uygulama örneğini ekte bilginize sunarım.

iyi çalışmalar.


Cvp: Access Menu Arayüz Dil Değiştirme - halily - 26/05/2019

emeğinize sağlık güzel bir çalışma.


Cvp: Access Menu Arayüz Dil Değiştirme - ozanakkaya - 26/05/2019

Paylaşımınız için teşekkürler.


Cvp: Access Menu Arayüz Dil Değiştirme - cozum - 27/05/2019

(26/05/2019, 09:42)eyildiz52 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir kullanıcının sorusuna binaen daha önce yapmış olduğum uygulama örneğini ekte bilginize sunarım.

iyi çalışmalar.

merhaba.

yazınızı yeni gördüm.
bu uygulama da benim için uygun. bir kaç gündür arıyordum.
uygulamanızı çalıştırdığımda 
"Invalid procedure call or argument" hatası alıyorum.

benim de çalıştırmak istediğim uygulamanın aynı mantığıyla tag lerle çalışıyor.


Cvp: Access Menu Arayüz Dil Değiştirme - cozum - 27/05/2019

(26/05/2019, 16:04)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Paylaşımınız için teşekkürler.

sanırım eklediğiniz dosyada bi fonksiyon eksik.


Cvp: Access Menu Arayüz Dil Değiştirme - eyildiz52 - 27/05/2019

(27/05/2019, 10:15)cozum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(26/05/2019, 09:42)eyildiz52 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir kullanıcının sorusuna binaen daha önce yapmış olduğum uygulama örneğini ekte bilginize sunarım.

iyi çalışmalar.

merhaba.

yazınızı yeni gördüm.
bu uygulama da benim için uygun. bir kaç gündür arıyordum.
uygulamanızı çalıştırdığımda 
"Invalid procedure call or argument" hatası alıyorum.

benim de çalıştırmak istediğim uygulamanın aynı mantığıyla tag lerle çalışıyor.

o hatayı vermesindeki sebep butonun yerini değiştirdim tag ile oynadım normalde benim programımda yapmıyor o hatayı doğrusunu söylemek gerekirse önce arayüzü tamamlayıp sonra dil dosyasını vs oluşturmak hata vermez selamlar.